Lifestyle|26.11.2018 09:11

Τα ζώδια της Δευτέρας (26/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και τονίζει θέµατα που σχετίζονται µε το σπίτι και τους δικούς σου. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως θα περιµένεις «αντάλλαγµα» για οτιδήποτε κι αν κάνεις σήµερα. «Κάνε το καλό και ρίξ’ το στον γιαλό» λέει η παροιµία.

Ταύρος

Σήµερα θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις µια βόλτα µε ένα αγαπηµένο σου πρόσωπο καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να περάσεις χρόνο µε τους γύρω σου. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να πιστέψεις πως όποιος δεν έχει την ίδια γνώµη µε εσένα βρίσκεται στο απέναντι στρατόπεδο.

Δίδυµοι

H Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και σου δηµιουργεί ανασφάλεια σχετικά µε τα χρήµατα που υπάρχουν στο ταµείο σου. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα έχεις µια ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδηµά σου. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή.

Καρκίνος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δηµιουργεί έντονα συναισθήµατα και σκαµπανεβάσµατα στη διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα υπάρχει ένα πιεστικό κλίµα ανάµεσα σε εσένα και στους άλλους. Προσπάθησε να συζητήσεις σε ήρεµο τόνο αν κάτι σε ενοχλεί.

Λέων

Σήµερα θα προτιµήσεις να µη συναναστραφείς κόσµο, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου υπενθυµίσει πως έχεις και εσύ ανάγκη από ξεκούραση. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως η καχυποψία σου θα είναι σε υψηλά επίπεδα και πιθανόν να σου δηµιουργήσει σειρά σκέψεων µε υποθετικά σενάρια.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε προτρέπει να αφιερώσεις χρόνο στην παρέα σου. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, υποδηλώνει πως θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για να συνειδητοποιήσεις πως θα µπορούσε να ξεκινήσει κάτι «αισθηµατικής φύσεως» µε πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον!

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήµατα επαγγελµατικής φύσεως. Η αντίθεση που σχηµατίζει µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως υπάρχει περίπτωση να πιεστείς προκειµένου να βρεις τις ισορροπίες ανάµεσα σε ένα επαγγελµατικό και ένα οικογενειακό σου ζήτηµα.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε καλεί να συλλέξεις στιγµές οι οποίες θα µείνουν χαραγµένες στο µυαλό σου. Χρησιµοποίησε την πειθώ σου για να βάλεις και τους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος σου σε αυτή τη διάθεση, και να οργανώσετε µία σύντοµη απόδραση!

Τοξότης

Σήµερα στο µυαλό σου θα υπάρχουν ανησυχίες και ανασφάλειες για θέµατα του παρόντος αλλά και του παρελθόντος. Η Σελήνη στον Καρκίνο αναµοχλεύει συναισθήµατα τα οποία θα σου δηµιουργήσουν περίεργη διάθεση. Η αντίθεσή της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω µπορεί να φέρει επιτυχία στα οικονοµικά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σου στους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου, είτε είναι στενοί συνεργάτες είτε ο/η σύντροφος. Η αντίθεσή της µε τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου θα δηµιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις κάποια πράγµατα σε επαγγελµατικές και προσωπικές σχέσεις.

Υδροχόος

Λίγο ακόµα έµεινε για να φέρεις εις πέρας υποχρεώσεις που σου έχουν ανατεθεί, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο µπορεί να σε πιέζει, αλλά σου χαρίζει υποµονή και αντοχές. Η αντίθεση µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να τελειώσεις µε τις υποχρεώσεις σου µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ιχθύες

Η αισιοδοξία και η διάθεση να ασχοληθείς µόνο µε ό,τι σε γεµίζει είναι το αποτέλεσµα της Σελήνης στον Καρκίνο και ευνοεί την καλοπέραση! Η αντίθεσή της µε τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω ενδέχεται να δηµιουργήσει κάποια θέµατα σε περίπτωση που νιώσεις πως δεν είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων.

ωροσκόπιοζώδια