Lifestyle|26.11.2018 17:04

Χωρισμός-βόμβα για τον Mr Survivor - Παρελθόν το μοντέλο Σεΐμά (pics) 

Newsroom

Ο 49χρονος Τούρκος καναλάρχης Ατζούν Ιλίτζαλι πήρε το τρίτο του διαζύγιο.

Ο πάμπλουτος Ατζούν, λάτρης της ταχύτητας και των πανάκριβων αυτοκινήτων, χώρισε την 28χρονη καλλονή Σεΐμά Σούμπασι, η οποία ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο δεύτερο γάμο του. Την είδηση επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τη Hürriyet, το τηλεοπτικό δίκτυο Kemal D.

Ο Mr Survivor, που ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα ως αθλητικός ρεπόρτερ, παντρεύτηκε τη Σεΐμά Σούμπασι τον Σεπτέμβριο του 2017 σε μια υπερπολυτελή τελετή στο Σεν Τροπέ. Γάμος στον οποίο είχαν παρευρεθεί ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα

 

Η Σεϊμά γεννήθηκε στις 2 Ιουλίου του 1990. Σπούδασε σχέδιο μόδας σε πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και εργάστηκε ως μοντέλο και παρουσιάστρια. Στο τουρκικό «So you think you can dance» όπου εργαζόταν ως ενδυματολόγος γνώρισε τον Τούρκο καναλάρχη, ο οποίος ενθουσιάστηκε μαζί της, αν και παντρεμένος με δύο κόρες.

T
 

Το δεύτερο διαζύγιό του συζητήθηκε στα τουρκικά media, αφού η πρώην σύζυγος του Τούρκου μεγιστάνα απαίτησε τη μισή περιουσία του, που υπολογιζόταν στα 25 εκατομμύρια ευρώ. 

Η εγκυμοσύνη της Σεϊμά κατοχύρωσε τη σχέση τους στους κοσμικούς κύκλους της Κωνσταντινούπολης. Σήμερα έχουν μια όμορφη κορούλα και η ανακοίνωση του διαζυγίου τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

T
T
 
T
T
Survivor