Lifestyle|28.10.2019 11:34

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν είμαι ο τύπος που τα πήρα στο κρανίο, δίνω ευκαιρίες» (vid)

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» μίλησε ο κριτής του X FactorΓιώργος Θεοφάνους, στην πρεμιέρα της μουσικής σκηνής όπου εμφανίζεται με μία πλειάδα ταλαντούχων νέων καλλιτεχνών. Ο ίδιος είπε στην κάμερα: «Πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες στους νέους. Να μην παρεξηγηθούμε, δεν είμαι μόνος μου εδώ, έχουμε φτιάξει μια ορχήστρα μεγάλη, από τα μουσικά παιχνίδια. Βοηθάμε τους ανθρώπους στην αρχή όπως κάνει ο κάθε "γονιός" ο κάθε "δάσκαλος"». Στα άλλα παιδιά που δεν τα επέλεξε για αυτές τις εμφανίσεις, υποσχέθηκε: «Θα φέρω και τα γκρουπ μου εδώ».

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν είναι ότι είμαι ο τύπος που τα πήρα στο κρανίο, έχω δώσει πολλές ευκαιρίες

Tο γκρουπ Liak and the Cover με το τραγούδι «Το Μέτρημα» απογοήτευσε τον Θεοφάνους στις πρόβες με αποτέλεσμα να δούμε τον μουσικοσυνθέτη να φωνάζει στις κάμερες του X Factor «Όλο με το Instagram ασχολείστε». Τι δήλωσε για αυτό το ξέσπασμά του: «Δεν είναι ότι είμαι ο τύπος που τα πήρα στο κρανίο, έχω δώσει πολλές ευκαιρίες, αλλά θέλω ο απέναντι να τις εκτιμά αυτές τις ευκαιρίες, και να μην τρώει και τη θέση του άλλου, θέλω να είμαι δίκαιος περιμένει κι άλλος στη σειρά. Γιατί ο άλλος να μην έχει τη δυναντότητα να μας παρουσιάσει αυτό που έχει;». Και τόνισε: «Δεν βλέπω κανένα λόγο να τσακωνόμαστε κανένας με κανέναν».

Στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» μίλησε και ο Γιάννης Γρόσης για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους. Δείτε το σχετικό βίντεο: 

X FactorΓιώργος ΘεοφάνουςOpen TV