Σταρ Ελλάς 2019 - Ραφαέλα Πλαστήρα: «Θα ήθελα να γίνω ηθοποιός» (vid)
NewsroomΤο βράδυ της περασμένης Τετάρτης (17/10) πραγματοποιήθηκαν τα «Καλλιστεία 2019» στο ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra με μεγάλη νικήτρια και νέα Σταρ Ελλάς την όμορφη Ραφαέλα Πλαστήρα. Η Ραφαέλα είναι 20 ετών και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο (MAVO), με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία.
Ο φετινός διαγωνισμός, ο οποίος έφερε ξανά στο προσκήνιο τον θεσμό των καλλιστείων που είχε σχεδόν ξεχαστεί τα τελευταία χρόνια, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν στο σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «Μαζί για τη Ζωή». Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή Μαρία Κορινθίου.
Πρόσφατα, η 20χρονη καλλονή έκανε δηλώσεις στις κάμερες κι ανέφερε ότι πήρε μια γυάλα με μαξιλαράκι για να φυλάει το στέμμα της από τον τίτλο που κέρδισε, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να ασχοληθεί με την υποκριτική.
- «Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει
- «Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη
- Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά
- Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!