Lifestyle|31.10.2019 17:52
Γιάννης Σπανός: Το συγκινητικό «αντίο» από τον Σταμάτη Κραουνάκη
NewsroomΜε ένα λιτό και συγκινητικό μήνυμα στο Facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αποχαιρέτισε τον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη Γιάννη Σπανό, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο..
Ο δημοφιλής συνθέτης ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία με το ακόλουθο σχόλιο. «Αντίο Μεγάλε μου. Τεράστιε, ταπεινέ μου. Γιάννη, Σ΄ ευχαριστώ για Όλα».
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr o αγαπημένος συνθέτης Γιάννης Σπανός δεν αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες κάποιο πρόβλημα υγείας. Αντιθέτως ετοιμαζόταν πυρετωδώς για τις ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιούσε στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μαζί με τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιώργο Χατζηνάσιο.
Διαβάστε ακόμη
- Tραμπ: Δεν είμαι έτοιμος για συμφωνία με το Ιράν - Ίσως χτυπήσουμε ξανά το νησί Χαργκ για πλάκα
- Πού το πάει ο Αντώνης Σαμαράς και τι φοβούνται στο Μέγαρο Μαξίμου;
- Δολοφονία οπαδού ΠΑΟΚ: Σήμερα η κηδεία του 20χρονου Κλεομένη - «Τον μαχαίρωσε στην καρδιά, δεν ήταν σε άμυνα»
- Όσκαρ 2026: Είδαμε τις υποψηφιότητες για Καλύτερη Ταινία. Θλίψη! Μια Μάχη μετά την Άλλη, Frankenstein και άδικος χαμένος χρόνος