Lifestyle|03.11.2019 14:53

Χριστίνα Μπόμπα: Αδιαφορώ για τις αρνητικές κριτικές - Δεν ήταν στα σχέδιά μου ο γάμος (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Κυριακής (3/11), η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» και μίλησε για την παρουσία της στην τηλεόραση, για το πώς προέκυψε η δουλειά στα social media και αν ήταν προετοιμασμένη για την κριτική που δέχτηκε. 

«Δεν είχα σκεφτεί τη συνέχεια της καριέρας μου ως παρουσιάστρια. Δεν είμαι influencer. Θα το ονόμαζα digital creator. Δηλαδή άνθρωποι που δημιουργούν υλικό, το οποίο ανεβαίνει online και υπάρχει ο κόσμος που το αγαπάει, το παρακολουθεί και το ακούει. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που δεν το καταλαβαίνουν γιατί τα social media είναι κάτι καινούργιο που έχει έρθει στη ζωή μας», ανέφερε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ και πρόσθεσε: «Με κρίνουν για όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι. Δεν αντιδρώ δημοσίως. Κυρίως αδιαφορώ. Υπάρχουν, όμως, στιγμές που οι αρνητικές κριτικές με αγγίζουν». 

Για τη γνωριμία της με τον Σάκη Τανιμανίδη αποκάλυψε: «Είχε έρθει στην εταιρεία που δούλευα. Τον έκαναν μία βόλτα στα γραφεία και εκεί γνωριστήκαμε. Μετά έφυγε για δύο μήνες ταξίδι για το World Party. Τότε μόνο ένα γεια είχαμε πει. Στη συνέχεια, τρέχαμε ένα project και κάναμε ένα meeting με τον διευθυντή του brand και ένα άτομο της ομάδας. Ο Σάκης πιστεύει ακόμη και σήμερα ότι η συνάντηση ήταν στημένη από εμένα, αλλά δεν ισχύει. Μετά από αυτή την συνάντηση, μου ζήτησε τα social media και το τηλέφωνό μου. Δύο μέρες αργότερα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Με έβαλε να λύσω πέντε γρίφους για να μην φύγει ταξίδι και να πάμε το βράδυ σινεμά». 

«Δεν ήταν στα σχέδια μου ο γάμος και η οικογένεια. Ήμουν αρκετά focus στο κομμάτι της καριέρας και στα επόμενα επαγγελματικά μου βήματα. Ωστόσο, ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή μου», κατέληξε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.  

Χριστίνα ΜπόμπαΣάκης Τανιμανίδης