Lifestyle|23.06.2020 14:22

Χρήστος Μάστορας: «Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή»

Newsroom

Όση ώρα συζητάμε, παρατηρώ πως πίσω από τον Χρήστο Μάστορα, κρύβεται ένας ευαίσθητος άντρας και ένας βαθιά συναισθηματικός άνθρωπος. Ο έρωτας τι ρόλο παίζει  στη ζωή του; «Εγώ μόνο ερωτεύομαι. Σε όλες μου τις σχέσεις ήμουν πολύ ερωτευμένος. Μάλιστα όλα τα ακραία πράγματα που έκανα στη ζωή μου ήταν για τα μάτια μιας γυναίκας».

Η σχέση του Χρήστου που πήρε μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ ήταν εκείνη με την αμερικανίδα τραγουδίστρια Courtney Parker. Ένας παράφορος έρωτας, ο οποίος επισημοποιήθηκε με ένα σύμφωνο συμβίωσης, αλλά και ένας χωρισμός που ακολούθησε για τον οποίο γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά. «Θα μπορούσα να προστατέψω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Στην ουσία, εγώ έβαλα στο προσκήνιο αυτή τη σχέση. Δεν ξέρω ήταν σωστή ή λάθος επιλογή, αλλά εκείνη την εποχή είχα δημιουργικό οίστρο και δεν μπορούσα να το μαζέψω. Εκ του αποτελέσματος, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σχέση καπέλωνε και εκείνη, αλλά και εμένα. Και στο λέω αυτό, διότι ήμασταν και οι δυο ξεχωριστές οντότητες, κάτι που δεν φαινόταν ξεκάθαρα τη περίοδο που ήμασταν μαζί. Η σχέση μας από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τροφή για τα μέσα και έπρεπε να το είχαμε προστατέψει. Αλλά τότε δεν είχα και την εμπειρία που έχω τώρα ώστε να το διαχειριστώ», παραδέχεται.

Τα media τον αντιμετώπισαν με σεβασμό, πέρα από μια φορά που αισθάνθηκε προσβεβλημένος. «Ένα πράγμα με θύμωσε πολύ και ήμουν στο τσακ να κινηθώ νομικά. Πρόκειται για ένα θέμα που αφορούσε το ψέμα που είχε ειπωθεί για την καταγωγή μου. Αλλά σκέφτηκα πως αν το προχωρούσα, θα έδινα σε αυτούς που τα γράψανε και τα είπανε περισσότερη αξία», αρκείται να πει χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περαιτέρω λεπτομέρειες».

Χρήστος Μάστορας