Lifestyle|04.11.2019 13:47

Μέλπω Ζαρόκωστα: Η αποξένωση με τον πατέρα και οι 4 καρκίνοι στη σειρά

Newsroom

Η βετεράνος Ελληνίδα ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» για τη ζωή της και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της. «Ο γιος μου γεννήθηκε αφού είχαμε χωρίσει με τον Βίκτωρα Παγουλάτο. Μια βραδιά βρεθήκαμε, προσπαθώντας ο καημένος να συνενώσει τα σπασμένα. Δεν κολλούσαν. Πάλι ο ίδιος θα ήταν. Ένας υπέροχος δάσκαλος, ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά νευρικός, περίεργος», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Ο πατέρας της δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και μάλιστα όταν το ανακάλυψε δεν της μιλούσε. Μόνο όταν αρρώστησε πολύ πήγε να τον δει, αλλά ποτέ δεν δέχθηκε την απόφασή της να γίνει ηθοποιός. Ο πατέρας της πέθανε 50 ετών, δεν την είδε ποτέ σε παράσταση και δεν της απηύθυνε τον λόγο - όπως είπε η ίδια στο «Πρωινό».

Η Μέλπω Ζαρόκωστα αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες γίνεται 86 χρόνων. Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτειά της με τον καρκίνο: «Είχα καρκίνο, ο ένας μαστός δεν υπάρχει. Θα ήθελα να φύγει και ο άλλος μαστός, γιατί έτσι κι αλλιώς, πολλά ψεύτικα υπάρχουν σε μια γυναίκα, πόσω μάλλον αυτά που δεν φαίνονται κιόλας. Ύστερα από 2-3 χρόνια, μου βγαίνει ένα πραγματάκι πάλι. Τρέχω πάλι, λέω αυτό. Μου λέει δεν είναι τίποτα… τέσσερις καρκίνοι ο ένας μετά τον άλλον. Μικροπράγματα τα υπόλοιπα».

Ασχολήθηκε ενεργά με τη μετάφραση και διασκευή έργων για το θέατρο, ραδιόφωνο και τηλεόραση, ενώ υπήρξε το πρώτο γυναικείο μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων από το 1960. Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε η ηθοποιός:

Μέλπω Ζαρόκωστακαρκίνος