Lifestyle|02.12.2018 20:53

O Χάρι τσακώθηκε με τoν Ουίλιαμ και φεύγει από το παλάτι

Newsroom

Kόντρα ανάμεσα στα δύο αδέλφια, τους πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ; Ή ασυμφωνία χαρακτήρων μεταξύ των συζύγων τους, Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον;

Η απόφαση-έκπληξη των νεονύμφων Χάρι και Μέγκαν να μην εγκατασταθούν στο παλάτι του Κένσινγκτον αλλά να διαμείνουν σε ένα εξοχικό στο Ουίνδσορ εν αναμονή του μωρού τους έχει οδηγήσει τις τελευταίες ημέρες σε πλήθος δημοσιευμάτων στον βρετανικό σκανδαλοθηρικό Τύπο για τσακωμούς εντός της βασιλικής οικογένειας.

Το παλάτι ανακοίνωσε το Σάββατο τη μετακόμιση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ στις αρχές του επόμενου έτους στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ (μέχρι σήμερα ζούσαν στο Nottingham Cottage), σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν «πολύ ιδιαίτερο χώρο γι’ αυτούς και είναι ευγνώμονες που η επίσημη κατοικία τους θα βρίσκεται στο κτήμα». Πρόσθεσε ακόμη ότι το γραφείο τους θα συνεχίσει να εδρεύει στο ανάκτορο του Κένσινγκτον.

Έχει 10 υπνοδωμάτια

Το εξοχικό, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σημείο όπου παντρεύτηκαν, έχει 10 υπνοδωμάτια σε σύγκριση με τα μόλις 2 που διαθέτει το πολυτελές διαμέρισμα στο εσωτερικό του παλατιού στο οποίο όλοι νόμιζαν ότι θα μετακομίσει το πριγκιπικό ζεύγος. Έτσι, το εξοχικό σπίτι, το οποίο δόθηκε ως δώρο στο ζευγάρι από τη βασίλισσα Ελισάβετ και αυτήν τη στιγμή ανακαινίζεται, θα επιτρέπει τη φιλοξενία και μιας νταντάς για το πρώτο τους παιδί αλλά και της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια, η οποία μόλις μετακόμισε στη Βρετανία.

Ωστόσο, βρετανικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι αυτό που οδήγησε το ζευγάρι μακριά από το Κένσινγκτον δεν ήταν ο μικρός αριθμός δωματίων, αλλά το γεγονός ότι το διαμέρισμά τους θα γειτνίαζε με εκείνο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της δούκισσας του Κέιμπριτζ (το οποίο διαθέτει 22 υπνοδωμάτια). Εδώ και κάποιο διάστημα υπάρχουν αναφορές για ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια.

Πριν από μερικούς μήνες είχε γίνει γνωστό ότι οι δύο πρίγκιπες σκόπευαν να χωρίσουν τα νοικοκυριά τους στο παλάτι του Κένσινγκτον, έτσι ώστε αυτά να «αντανακλούν καλύτερα τα διαφορετικά καθήκοντα και ανάγκες» τους (ο Ουίλιαμ ως δεύτερος διάδοχος στον θρόνο θα αναλάβει κάποια στιγμή καθήκοντα βασιλιά) και τώρα η απόφαση για μετακόμιση τροφοδοτεί ξανά τις φήμες για κακή σχέση ανάμεσα στα δύο αδέλφια.

Όμως πριν από λίγες ημέρες ένας στενός φίλος του ζευγαριού Ουίλιαμ-Κέιτ ανέφερε στην «Daily Mail» ότι επικρατεί «αμηχανία» μεταξύ των συζύγων τους. «Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν τα πηγαίνουν καλά» ανέφερε η πηγή στη βρετανική εφημερίδα, οδηγώντας τον σκανδαλοθηρικό Τύπο στο συμπέρασμα ότι οι σύζυγοι είναι εκείνες που απομακρύνουν τα δύο αδέλφια.

πρίγκιπας ΟυίλιαμΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν ΜαρκλΚέιτ Μίντλετον