Lifestyle|05.11.2019 12:42

Σακίρα - Πικέ: Η υπερπολυτελής έπαυλη που αγόρασαν στην Κύπρο (pic)

Newsroom

Η Κολομβιανή ποπ σταρ Σακίρα και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ εκτίμησαν τις ομορφιές της Κύπρου και αγόρασαν πολυτελή έπαυλη στο νησί. Πρόκειται για μια κατοικία που βρίσκεται σε πολυτελές resort δίπλα στη θάλασσα και το ζευγάρι, μαζί με τα δύο του παιδιά, θα μπορούν να απολαύσουν εκεί όλες τις ανέσεις - από spa και θερμαινόμενες πισίνες, μέχρι γήπεδα για διάφορα αθλήματα.

Η εντυπωσιακή έπαυλη βρίσκεται στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας και διαθέτει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» της Κύπρου, 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια, ένα δωμάτιο home cinema, γυμναστήριο, τζακούζι, σπα και θερμαινόμενη πισίνα. Η εξωτερική πισίνα έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, από όπου η Σακίρα θα γράφει μουσική, απολαμβάνοντας μαγευτικά ηλιοβασιλέματα με φόντο τη Γερόνησο.

photo: philenews.com

Σακίρα - Γεννήθηκε στην Κολομβία, με ρίζες από τον Λίβανο

Η Σακίρα γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1977 και λέγεται Σακίρα Ίσαμπέλ Μπεμπάρακ Ριπόλ. Γεννήθηκε στην Μπαρανκίγια της Κολομβίας. Η σταρ με τον ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, έχουν αποκτήσει δύο γιους τον Μίλαν (2013) και τον Σάσα (2015).

Το ζευγάρι έχει επισκεφθεί την Κύπρο για διακοπές πάνω από μία φορές και έχει λατρέψει το νησί. Η μητέρα της έχει ισπανική (καταλανική και καστιλιανική) και ιταλική καταγωγή, ενώ ο πατέρας έχει καταγωγή από τον Λίβανο. Πέρα από τη Βαρκελώνη, ήθελε να αποκτήσουν άλλο ένα σπίτι για εξοχικό μαζί με τον Πικέ και επέλεξαν την Κύπρο.

T

Φοροδιαφυγή και δικαστήρια 

Το ζευγάρι Σακίρα - Πικέ πρόσφατα απασχόλησε τα media με υποθέσεις φοροδιαφυγής. Το εθνικό δικαστήριο απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει ο διεθνής στόπερ της Μπαρτσελόνα, κατά της πρωτόδικης απόφασης του Κεντρικού Οικονομικού Διοικητικού Δικαστηρίου για φόρους και πρόστιμα που είχαν καταλογιστεί εις βάρος του από τα φορολογικά έτη 2008, 2009 και 2010.

Σύμφωνα με την αρχική απόφαση, ο Πικέ ήταν υποχρεωμένος να καταβάλει 1.457.855,61 ευρώ για τους καθυστερούμενους φόρους, συν πρόστιμα που έφταναν τα 678.012,59 ευρώ. Με την τελευταία απόφαση, το ποσό είναι άμεσα απαιτητό.

Η σύζυγος του Σακίρα ελέγχεται για φοροδιαφυγή 14,5 εκατ. ευρώ. Οι ισπανικές Αρχές υποστηρίζουν πως ενώ είναι πολίτης της Ισπανίας οφείλει να δηλώνει εισοδήματα και να αποδίδει τον ανάλογο φόρο, κάτι που η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν έκανε προτιμώντας χώρες με χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές.

T

Σακίρα - Λοπεζ ετοιμάζονται για το Super Bowl

Η Σακίρα ετοιμάζεται πυρετωδώς -μαζί με την Τζένιφερ Λόπεζ- για μια επική κοινή εμφάνιση στο Super Βowl. «Οι δυο ξεχωριστές ερμηνεύτριες θα δώσουν μια νέα πορεία για την εξέλιξη του show και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια φανταστική συναυλία που θα την θυμόμαστε για πολλά χρόνια» δήλωσε ο Τοντ Καπλαν, αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Pepsi, σε ανακοίνωση. Η Λόπεζ και η Σακίρα θα βρεθούν στη σκηνή για πρώτη φορά στις καριέρες τους, μετά τους Maroon 5, Big Boi και Τράβις Σκοτ που εμφανίστηκαν στο ημίχρονο του Super Bowl 2019. 

T

Το Super Bowl, το οποίο είναι ο σημαντικότερος και δημοφιλέστερος ετήσιος αγώνας του αθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο Μαϊάμι. 

Ζεράρ ΠικέΚύπροςΣακίρα