Lifestyle|05.11.2019 15:47

Μαρέβα Μητσοτάκη: Με δημιουργία του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στη Σανγκάη (pic)

Newsroom

Μια εντυπωσιακή σμαραγδί τουαλέτα του Έλληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια φόρεσε η Μαρέβα Μητσοτάκη Γκραμπόφσκι στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Xi Jinping, στο πλαίσιο της Έκθεσης Τουρισμού της Σανγκάης. Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια αναμνηστική φωτογραφία από το δείπνο.

Στη φωτογραφία, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του, διακρίνουμε τον Κινέζο πρόεδρο με τη σύζυγό του, τον πρόεδρο της Τζαμάικας με τη σύζυγό του και τον πρόεδρο Μακρόν με την πάντα εντυπωσιακή Μπριζίτ. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της, η Μαρέβα Μητσοτάκη στις εμφανίσεις της στο εξωτερικό θα προτιμά ρούχα ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών, και όχι μόνο δημιουργίες από τον δικό της οίκο.

Δείτε την ανάρτηση:

T

Στην έκθεση της Σανγκάης, στην οποία η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα, συμμετέχουν δια των εκπροσώπων τους περισσότερες από 60 ελληνικές επιχειρήσεις από διάφορους τομείς, όπως τον τουρισμό και τη ναυτιλία. Επίσης έχουν οργανωθεί από το Enterprise Greece περισσότερες από 200 κατ’ ιδίαν συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Κινέζων επιχειρηματιών , καθώς και επιχειρηματικές συναντήσεις με κρατικούς φορείς.

T
Μαρέβα ΜητσοτάκηΒασίλης ΖούλιαςΜαρέβα Γκραμπόφσκι