Lifestyle|06.11.2019 11:55

Η εγγονή του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι στην Ελλάδα (pics)

Newsroom

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι ιππικοί αγώνες υπερπήδησης εμποδίων Grand Prix 2019 στον Ιππικό Όμιλο Κουβαρά. Στους αγώνες συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές με τιμητικές διακρίσεις στον ενεργητικό τους, ενώ τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος κόσμου. Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία της Αριάνα Ροκφέλερ, η οποία τίμησε τους αγώνες βραβεύοντας τους νικητές μαζί με την Grace Antoniou, αλλά και του Ισίδωρου Κούβελου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιππασίας.

Η εγγονή του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι διάσημη ιππέας, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις. «Μεγάλωσα γύρω από άλογα. Η μητέρα μου είχε πολλά. Από παιδί πηδούσα εμπόδια με το άλογο. Σταμάτησα όταν σπούδαζα, αλλά το πάθος συνεχίζεται» είχε αναφέρει σε συνέντευξή της.

Η Αριάνα Ροκφέλερ έχει σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Κολούμπια Πολιτικές Επιστήμες, αλλά τελικά την κέρδισε ο χώρος της μόδας. Το 2011 ξεκίνησε την δική της σειρά ρούχων. Σχεδιάζει δύο κολεξιόν το χρόνο, ρούχα σικ και άνετα, που ταιριάζουν στην εικόνα της. Τα ρούχα της πωλούνται online, ή σε ειδικές βραδιές που διοργανώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

   

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ήταν Αμερικανός τραπεζίτης και γενικός διευθυντής της Chase Bank. Ήταν το γηραιότερο εν ζωή μέλος της οικογένειας Ροκφέλερ και πατριάρχης της από το 2004. Ήταν ο τελευταίος εγγονός του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, ο οποίος ήταν ιδρυτή της πετρελαϊκής Standard Oil, της μεγαλύτερης περιουσίας των ΗΠΑ, με 1,7% του ΑΕΠ, ήδη από το 1937. Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 101 ετών, στον ύπνο του, από ανακοπή καρδιάς

  
δισεκατομμυριούχοςΝτέιβιντ Ροκφέλεριππασία