Lifestyle|07.11.2019 17:38

Τα κορίτσια που βάζουν φωτιά στη σκηνή του X Factor (pics & vids)

Newsroom

Τα ταλέντα που έχουν συγκεντρωθεί στο «X Factor» μπορούν εύκολα να κοντράρουν οποιονδήποτε τραγουδιστή μεγαλύτερης ηλικίας και πείρας. Κάτι που το αποδεικνύουν σε κάθε live. Εκρηκτικές παρουσίες με καλή φωνή. Η Λίλα Τριάντη, η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη και η Κωνσταντίνα Αρέστη συνδυάζουν το δίπτυχο «και φωνάρα και κορμάρα», ενώ έχουν καταφέρει μέσα από το κορυφαίο μουσικό talent show του Open TV να αποκτήσουν φανατικό κοινό. 

Οι τρεις τραγουδίστριες είναι ιδιαίτερα δραστήριες στα social media και κάθε φωτογραφία που δημοσιεύουν στο Instagram ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Παράλληλα, τα σχόλια και τα likes «πέφτουν» βροχή. 

Η JLo του «X Factor»

Είναι από τα πιο ταλαντούχα κορίτσια της γενιάς της. Κάθε της εμφάνιση στο «X Factor» καταφέρνει να συζητείται. Η 26χρονη Λίλα Τριάντη, η οποία κατάγεται από τα Φάρσαλα, έχει σπουδάσει δασκάλα, αλλά η μεγάλη της αγάπη είναι το τραγούδι και ο χορός. Της αρέσει να γυμνάζεται, να ταξιδεύει, να ζωγραφίζει, να φωτογραφίζει και να φωτογραφίζεται.

Τα τελευταία χρόνια «βάζει φωτιά» στις αθηναϊκές πίστες, πάντα δίπλα σε μεγάλα ονόματα. Έχει συνεργαστεί με τον Χρήστο Δάντη, τη Ραλλία Χρηστίδου, τον Stan, τις Μέλισσες και πολλούς ακόμα. Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Εσένα μόνο» κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο, το οποίο είναι ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι.  

Παίζοντας με τον φακό, η εγχώρια Jlo, όπως την είχαν βαφτίσει, καταφέρνει να τρελαίνει τους followers της με τα κόλπα και το σεξαπίλ της. Τα likes πέφτουν βροχή, όπως και τα σχόλια που αναφέρονται στο καλοσχηματισμένο της σώμα. 

T
T
T
T
T

Και το «X Factor» θέλει τον γιατρό του

Είναι νέα, όμορφη και, πάνω απ' όλα, ταλαντούχα. Όταν την πρωτοβλέπει κάποιος, δεν ξέρει αν πρέπει να σχολιάσει τη φυσική της ομορφιά ή τη γλυκιά της φωνή. Η Ζωή-Μισέλ Μπακίρη, με καταγωγή από τη Ρόδο, είναι υπότροφος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και έχει κάνει και master classes στην Αυστρία.

Παράλληλα, είναι φοιτήτρια Ιατρικής στην Κύπρο, ενώ έχει πάρει πτυχίο πιάνου στα 15. Η νεαρή καλλονή έχει αποκτήσει ένα δυνατό fan club στο Instagram που την αποθεώνει. Όχι άδικα φυσικά, αφού τα ενσταντανέ της μαγνητίζουν τα βλέμματα.

T
T
T
T

Το «στερνοπούλι» του «X Factor»

Η 16χρονη Κωνσταντίνα Αρέστη έχει καταγωγή από την Κύπρο και σε κάθε live καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις. Έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και πλέον θέτει τις βάσεις για τον τίτλο του νέου teen pop idol. Τις τελευταίες ημέρες, το όνομά της πρωταγωνιστεί στο Διαδίκτυο, καθώς τη θεωρούν μεγάλο φαβορί για το «X Factor» του Open TV. 

Η νεαρή τραγουδίστρια πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις και τρελαίνει τους χιλιάδες followers της που ανυπομονούν για την επόμενη ανάρτηση της στα social media. Το πιο δυνατό της όπλο είναι το βλέμμα της και γίνεται αντιληπτό με την πρώτη ματιά στις φωτογραφίες της.

T
T
T
X FactorOPEN