Lifestyle|06.11.2019 16:32

Βασίλης Σπανούλης- Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Newsroom

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου αυξάνεται και πληθύνεται. Ο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού και η Σταρ Ελλάς του 2006, που έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά -τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την Αναστασία-, ενώ ετοιμάζονται να υποδεχτούν ένα νέο μέλος στην πανέμορφη οικογένειά τους.

Η πολύτεκνη μητέρα διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και η ίδια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram αποκάλυψε στους χιλιάδες followers της ότι περιμένει κοριτσάκι. Όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή.

 

Το βίντεο με την ανακοίνωση του 6ου παιδιού που έγινε viral

Το πρώην μοντέλο έκανε γνωστή την έκτη εγκυμοσύνη της στο Instagram ποστάροντας ένα απίθανο βίντεο με τη στιγμή που το ανακοίνωσε στον Σπανούλη. Η Ολυμπία προσφέρει ένα δώρο γενεθλίων στον μπασκετμπολίστα, ο οποίος ανοίγοντας το κουτί προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς περιέχει «Εξωτερικά φαίνεται ωραίο» λέει χαμογελαστός και χαλαρός ο άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια αντιλαμβάνεται ότι το κουτί περιέχει ένα τεστ εγκυμοσύνης.

«Είσαι έγκυος;» αναρωτιέται έχοντας γουρλώσει τα μάτια, τη στιγμή που η Ολυμπία φαίνεται να απολαμβάνει τη στιγμή αμηχανίας του Βασίλη, ο οποίος κοιτάζει και ξανακοιτάζει το τεστ εγκυμοσύνης για να βεβαιωθεί. Κι όταν πια είναι βέβαιος λέει γελώντας «κάτσε γιατί θα πάω να βουτήξω μέσα» και συμπληρώνει «πωωω τι λες τώρα ρε;»...

T

Να θυμίσουμε ότι σε παλαιότερη συνέντευξή του για την προοπτική έκτου παιδιού ο Σπανούλης είχε πει το προβοκατόρικο: «Εγώ είμαι καλυμμένος. Η Ολυμπία δεν ξέρω, με την Ολυμπία ποτέ δεν ξέρεις. Την Ολυμπία την ακουμπάς και πιάνει παιδί, οπότε ποτέ δεν ξέρεις».

«Η οικογένεια είναι το νούμερο ένα για εμένα. Προσεύχομαι να είναι όλα καλά και να είμαστε μια χαρούμενη και περήφανη οικογένεια. Η ζωή μου άλλαξε πολύ όταν ξεκίνησα να κάνω παιδιά, αλλά θέλαμε πολλά. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας και το ίδιο και η γυναίκα μου. Είμαστε πολύ πολύ χαρούμενοι να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια. Είμαστε όλη την ώρα με τα παιδιά και περνάμε καλά μαζί τους. Είναι ένα θαύμα, αυτό που συμβαίνει στην οικογένεια μας. Δεν περίμενα να κάνω τόσα πολλά παιδιά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις στην ζωή. Είμαστε ερωτευμένοι και χρειαζόμασταν μια μεγάλη οικογένεια και δόξα τω Θεώ την έχουμε» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Βασίλης Σπανούλης. 

Ολυμπία Χοψονίδου: Το ξεκίνημα, τα καλλιστεία και τα 5 παιδιά

Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου 1983 στο Κρασνοντάρ της Ρωσίας από Έλληνες γονείς ποντιακής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στο Ελευθέριο-Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Έχει 3 αδέλφια και μόλις τελείωσε το σχολείο, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, προκειμένου να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο και υπήρξε μαθήτρια στο πρακτορείο μοντέλων της Κρίστι Κρανά.

Τον Απρίλιο του 2006 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες. Τον Δεκέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος. Το ζευγάρι έχει τρία αγόρια (τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη) και δύο κοριτσάκια (την Αιμιλία και την Αναστασία) και περιμένουν - με το καλό - άλλο ένα κοριτσάκι. Η Ολυμπία αφιερώθηκε στα παιδιά και την οικογένειά της.

Ολυμπία ΧοψονίδουΒασίλης Σπανούλης