Lifestyle|07.11.2019 11:35

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα» (vids)

Newsroom

Η βασίλισσα της νύχτας, Ζωζώ Σαπουντζάκη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και μίλησε για την 70χρονη καριέρα της. Αποκάλυψε ανέκδοτες ιστορίες με πρωταγωνιστές τον Ωνάση, τον Νιάρχο και την ίδια, και περιέγραψε τα συναισθήματά της όταν είδε το σπίτι της στην Κινέτα να γίνεται στάχτη κατά τη διάρκεια των μεγάλων πυρκαγιών του 2018.

«Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια», ανέφερε η ηθοποιός.

Παράλληλα, θυμήθηκε τον πρώτο της γάμο, που έγινε σχεδόν χωρίς να το θέλει και κράτησε μόλις τρεις μήνες. Αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα της ζωής της για τον οποίο δεν φόρεσε ποτέ νυφικό, αφού εκείνος δεν κατάφερε να πάρει ποτέ διαζύγιο από την γυναίκα του και εξέφρασε με τα καλύτερα λόγια για τον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έμεινε παντρεμένη 23 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

Τέλος, συγκινήθηκε όταν θυμήθηκε την αποβολή που είχε, όταν ήταν 4 μηνών έγκυος, ενώ μιλάει για πρώτη φορά για τον σύντροφο που έχει στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια. 

«Ο δεύτερος άντρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω» αποκάλυψε με δάκρυα στα μάτια η Ζωζώ Σαπουντζάκη και πρόσθεσε: «Θα το πω για πρώτη φορά… είμαι με έναν κύριο εδώ και πολλά χρόνια και περνάμε πολύ όμορφα. Δε μιλώ για αυτά γιατί έχω ξεχωρίσει την ιδιωτική μου ζωή με το καλλιτεχνικό, άλλο το θέατρο άλλο η ζωή μου… Εάν με δεις στο σπίτι, θα πεις καλά είναι η Ζωζώ». 

ΚινέταΖωζώ Σαπουντζάκη