Lifestyle|28.11.2018 11:56

Η 19χρονη κόρη του Τζάκι Τσαν παντρεύτηκε τη σύντροφό της (pics)

Newsroom

Η 19χρονη Έτα Τσοκ Λαμ, κόρη του διάσημου ηθοποιού και θρύλου των πολεμικών τεχνών, Τζάκι Τσαν και της εστεμμένης καλλονής Ελέιν Γι Λέι, ανακοίνωσε στο Instagram ότι παντρεύτηκε την 31χρονη σύντροφό της Άντι Ότομν, στο Τορόντο, στις 8 Νοεμβρίου.

Το ζευγάρι φιλήθηκε πάνω από το πιστοποιητικό γάμου και έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τις δυσκολίες που τελικά έφεραν την... αγάπη. Ο ηθοποιός Τζάκι Τσαν δεν ήταν καλεσμένος στον γάμο, μιας και δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

 

Πρόσφατα η 19χρονη εξαπέλυσε επίθεση στους γονείς της, αποκαλώντας τους ομοφοβικούς, ενώ στην ανάρτηση του γάμου της ανέφερε ότι και οι δυο τους βρίσκονται: «στο κυνήγι της ευτυχίας από την ημέρα που γεννηθήκαμε. Κακοποιημένες ως παιδιά, που ποτέ δεν ένιωσαν ότι τα αγαπούν, έχουμε τόσα πολλά να δώσουμε».

Τον περασμένο Απρίλιο, η κόρη του Τζάκι Τσαν είχε προκαλέσει σάλο, δηλώνοντας με βιντεάκι στο YouTube ότι η ίδια και η σύντροφός της είναι άστεγες και κοιμούνται κάτω από μια γέφυρα, εξαιτίας των «ομοφοβικών γονιών» τους.

    

Ο Τζάκι Τσαν είχε εξωσυζυγική σχέση με την Ελέιν Γι Λέι (ενώ ήταν παντρεμένος με την Τζόαν Λιν), που οδήγησε στη γέννηση της Έτα. Παρότι έχει παραδεχθεί τη σχέση, ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει ποτέ δημόσια για την κόρη του. Η μητέρα της τη μεγάλωσε χωρίς τη στήριξή του, ενώ το 2015 η Έτα είχε δηλώσει ότι ο Τζάκι Τσαν δεν ήταν ποτέ στη ζωή της και ότι δεν τον θεωρεί πατέρα της.

Ο Τζάκι Τσαν δεν έχει τις καλύτερες σχέσεις και με τον γιο του Τζεϊσί Τσαν. Ο 32χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής συνελήφθη στο Πεκίνο, για χρήση μαριχουάνας, ενώ κατασχέθηκαν και 100 γραμμάρια στο σπίτι του.

Τζάκι Τσαν