Lifestyle|11.11.2019 11:14

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (10-16/11): Δοκιµάζονται σχέσεις και συνεργασίες

Newsroom

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Πανσέληνος στις 12 Νοεµβρίου στον Ταύρο. Επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων και Υδροχόος), ιδιαίτερα µάλιστα τα άτοµα που είναι γεννηµένα το δεύτερο δεκαήµερο. ∆οκιµάζονται σχέσεις και συνεργασίες, ενώ µεγεθύνεται η δυσκολία στην επικοινωνία και τη συνεννόηση µε τους γύρω για τους Λέοντες, τους Υδροχόους και τους Ταύρους. Εκκρεµή θέµατα καλύτερα να αντιµετωπιστούν τώρα και δη από Πέµπτη έως και Κυριακή 17.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Σύνθετη αυτή η εβδοµάδα για εσάς και αυτό γιατί συντηρεί ακόµα κάποιες εστίες που παράγουν κούραση, άγχος και ανασφάλεια, αλλά καθώς θα εκπνέει θα αρχίσουν να δηµιουργούνται κάποιες καλύτερες συνθήκες γενικότερα. Από την Τρίτη 19 Νοεµβρίου θα µπορέσετε να απεµπλακείτε από ένα πρόβληµα που δεν σας επιτρέπει να ησυχάσετε. Μια λύση, λοιπόν, τελική ή έστω... µεσοβέζικη, µπορεί να αλλάξει το δύσκολο κλίµα. Οµως η Πανσέληνος που θα πραγµατοποιηθεί στις 12 Νοεµβρίου στον Ταύρο επιβαρύνει µε κάποιον τρόπο ακόµα περισσότερο τα οικονοµικά σας, είτε µέσω απρόβλεπτων εξόδων είτε µέσω ανειληµµένων υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Η επίδραση της Πανσελήνου θα είναι περισσότερο ορατή για σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήµερο. Συνεταιρισµοί, σχέσεις και συνεργασίες φανερώνουν τις ελλείψειςή τα αλληλοσυγκρουόµενα συµφέροντα. Εκεί που χρειάζεται φανείτε περισσότερο ευέλικτοι και προσαρµοστικοί. Πέρα όµως από αυτά που θα προσπαθήσετε να τηρήσετε εσείς, υπάρχουν πάντα και τα απρόοπτα. ∆είξτε ψυχραιµία και µη δραµατοποιείτε το όποιο αρνητικό. Αλλωστε όταν µια Πανσέληνος πραγµατοποιείται στο δικό µας ζώδιο, µαζί µε το όποιο αρνητικό έρχεται και κάποιο θετικό. Από το βραδάκι της Τετάρτης το τοπίο γίνεται πιο καθαρό και βρίσκονται λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η παρουσία του Αρη στον Ζυγό εξακολουθεί να είναι µια σηµαντική υποστήριξη, αφού ακόµα και τις στιγµές που νιώθετε ανασφαλείς, κουρασµένοι, διστακτικοί στο να πάρετε αποφάσεις, βρίσκει τρόπο να σας εµψυχώνει. Αυτό θα συµβαίνει έως τις 18 Νοεµβρίου. Το καλό είναι ότι δεν γίνεται αρνητικός από τις 19 και ύστερα που θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Υγεία και εργασία είναι πιο ευάλωτοι τοµείς, γι’ αυτό προσέχετε αυτούς τους δύο τοµείς κάπως περισσότερο. Εσείς άλλωστε εύκολα σωµατοποιείτε ακόµα και τις φοβίες ή τις αρνητικές σας σκέψεις. Η µεγάλη βοήθεια µπορεί να προκύψει από στενούς συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Εκτιµήστε την και αξιοποιήστε την.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Σας απασχολεί κάτι που σχετίζεται με συγγενικό σας πρόσωπο και την κατάστασή του ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα που σχετίζεται με το σπίτι ή κάποιον άλλο χώρο ή ακίνητο; Το τέλος αυτής της εβδομάδας και η ερχόμενη θα επενεργήσουν κάπως πιο βοηθητικά στο να υπάρξει κάποια ρύθμιση. Ακόμα και όσοι αντιμετωπίζετε κάποιο θέμα υγείας, από τις 19 και μετά θα έχετε πιο καθαρή εικόνα και βελτίωση εκεί που μπορεί να υπάρξει. Οπως αντιλαμβάνεστε, καλό είναι όπου τα πράγματα είναι ασαφή ή η έκβασή τους δεν φαίνεται να σας είναι αρεστή και πρέπει να παρέμβετε για να κερδίσετε χρόνο και να δράσετε, προτιμήστε μετά τις 18 που είναι καλύτερο το διάστημα. 

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Με θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία έρχεται η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, γι’ αυτό να είστε περισσότερο προετοιμασμένοι και για τα μεν και για τα δε. Ασφαλώς και το τρίγωνο της Αφροδίτης και του Δία με το ζώδιό σας είναι μια ομπρέλα προστασίας για εσάς, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα, αλλά από την άλλη υπάρχει και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 12 στον Ταύρο και σας επηρεάζει. Φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στις σχέσεις σας με ανωτέρους, νόμους και κανονισμούς και μην προσπαθήσετε να επιβάλετε σώνει και καλά την άποψή σας στον σύντροφό σας. Τέλος, μην αμελείτε την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ενας καλός τίτλος αντιπροσωπευτικός γι’ αυτή την εβδομάδα θα μπορούσε να ήταν κάλλιστα αυτός «Τα χρήματα και τα αισθήματα». Αυτό γιατί οι ελλείψεις και στα δύο είναι φανερές. Αν δεν είναι έλλειψη, θα μπορούσε να είναι ή υπερβολικός συναισθηματισμός ή κακή χρήση. Αυτά όσον αφορά τα αισθήματα, αλλά περίπου τα ίδια θα μπορούσε να πει κανείς και για τα χρήματα. Βλέπετε, η αρμόδια Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια κάπως προβληματική για το ζώδιό σας σχέση και αυτό θα αλλάξει προς το τέλος του μηνός. Υπάρχει και μια συμβουλή γι’ αυτή την περίπτωση: Μη σπαταλάτε χρήματα και αισθήματα για κάτι που δεν αξίζει. 

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Η φθινοπωρινή κούρσα που ξεκίνησε περίπου στις 4 Οκτωβρίου τείνει να φτάσει στο τέλος της και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε και εσείς να είστε κάπως πιο αισιόδοξοι. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στα επαγγελματικά σας αν εργάζεστε. Αν αντιθέτως ψάχνετε εργασία, θα καταφέρετε κάτι να βρείτε. Κάποιοι άλλοι περνάτε ίσως ένα οικογενειακό πρόβλημα ή ένα πρόβλημα υγείας που μετά τις 18 θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε καλύτερα. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να ισχύει και για τον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση. Αν έχει προκύψει κάποια παρεξήγηση ή κάτι πιο σοβαρό, από αυτή την ημερομηνία και μετά θα έχετε πιο καθαρή εικόνα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Γενέθλια και Πανσέληνος -χρόνια σας πολλά και καλά- δεν... λέει, έλα όμως που συμβαίνει την Τρίτη σε εσάς και στον Ταύρο που αρκετά συχνά έχετε και μια έλξη μεταξύ σας. Υπέρμετρος συναισθηματισμός,  ευθιξία για... ψύλλου πήδημα που λέει ο λόγος, παραπονάκια, μνήμες που ξυπνούν και λοιπά, και λοιπά. Αναμφίβολα,  η Πανσέληνος μπορεί να οδηγήσει μια σχέση ή μια συνεργασία στο κλείσιμο κύκλου της, εφόσον δεν έχει τα φόντα για να συνεχιστεί. Αν όμως πρόκειται για μια απλή παρεξήγηση, από την Παρασκευή το απόγευμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο μπορεί να δοθεί η... εξήγηση. Φροντίστε την υγεία σας, ιδιαίτερα κρυώματα, μολύνσεις και μικροατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Αναμφίβολα μια Πανσέληνος όπως αυτή που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 12 μπορεί να σας δημιουργήσει μια… αρρυθμία , αλλά έχετε ακόμα γερά... όπλα για να την αντιμετωπίσετε. Ποια είναι αυτά; Μα ο Δίας και η Αφροδίτη που βρίσκονται ακόμα στο ζώδιό σας. Αυτή θα παραμείνει έως και την επόμενη εβδομάδα περίπου, ενώ ο «Μεγάλος» έως και τις 2 Δεκεμβρίου. Αν έχετε να κλείσετε μια οποιαδήποτε εκκρεμότητα, οικονομική, περιουσιακή, οικογενειακή ή αισθηματική, προχωρήστε. Βεβαίως αν έχετε την έμπνευση να επιλύσετε κάποια διαφορά με Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό ή Υδροχόο την ημέρα της Πανσελήνου... δεν λέει. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Διόλου εύκολο το διάστημα περίπου από τις 4 Οκτωβρίου και μέχρι τώρα και εύλογα κάποιοι περιμένετε να υπάρξει κάτι καλύτερο. Να προχωρήσει η δουλειά; Να λήξει μια κατάσταση που δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε όπως θα θέλατε εσείς; . Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως ιδιαίτερα φορτισμένη και όχι μόνο για εσάς, αλλά για τους περισσότερους εξ ημών, και η αιτία είναι η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Τρίτη στον Ταύρο. Υποτίθεται ότι επειδή γίνεται σε ένα σταθερό ζώδιο, δεν σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Στις ημέρες προσοχής, όμως, καλό είναι να είστε πιο επιφυλακτικοί γενικότερα. Από την ερχόμενη Τρίτη σταδιακά και μετά θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια κινήσεων και επιλογών παντού. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ως ιδιαίτερη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η εβδομάδα και αυτό γιατί η σύνθεσή της περιλαμβάνει θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Δυνατότητες αλλά και δυσκολίες δηλαδή. Αυτές οι δεύτερες θα είναι περισσότερο φανερές στο ξεκίνημα της εβδομάδας και είναι μάλλον αποτέλεσμα της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στις 12 στο ζώδιο του Ταύρου. Το σπίτι με τις ανάγκες του, χώροι και ακίνητα γενικώς αλλά και οι απαιτήσεις ή τα προβλήματα δικών σας ανθρώπων μπορεί να σας επιβαρύνουν με κάποιον τρόπο. Φροντίστε πιο σωστά την υγεία σας. Η παρατηρητικότητα και η ψυχραιμία κρίνονται απαραίτητες από Δευτέρα έως και Τετάρτη απόγευμα. 

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Με την Αφροδίτη έως τις 25 Νοεμβρίου και τον Δία έως τις 2 Δεκεμβρίου κόντρα σας είναι φυσικό, αν επρόκειτο να σας συμβουλεύσει κάποιος, να σας υποδείξει να κάνετε την πιο σφιχτή οικονομική πολιτική. Αυτό γιατί ο πλανητικός αυτός συνδυασμός δημιουργεί μια υπεραισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά ή φέρνει μια διάθεση για έξοδα και πολλές φορές σπατάλη. Οι οικονομικές αποφάσεις, λοιπόν, και οι αγοραπωλησίες, όπως και οι οικονομικοί συμβιβασμοί έως τις 25, θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή. Εκτός από τα χρήματα προσέχετε μήπως την ίδια... διαδρομή ακολουθήσουν και τα ερωτικά σας. Προσοχή στα μπερδέματα, αν ήδη είστε δεσμευμένοι. 
στον 

ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΚΡΙΟΣ: Κυριακή 10, Τετάρτη, Πέµπτη, Παρασκευή
ΤΑΥΡΟΣ: Παρασκευή 15, Σάββατο και Κυριακή
∆Ι∆ΥΜΟΙ: Κυριακή 10 και από Τετάρτη έως και Παρασκευή
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρασκευή 15, Σάββατο και Κυριακή 17
ΛΕΩΝ: Κυριακή 10, Πέµπτη και Παρασκευή
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ∆ευτέρα, Σάββατο και Κυριακή 17
ΖΥΓΟΣ: Από Τετάρτη απόγευµα έως Παρασκευή µεσηµέρι
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από Παρασκευή απόγευµα έως και Κυριακή 17
ΤΟΞΟΤΗΣ: Κυριακή 10
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ∆ευτέρα 11
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Πέµπτη και Παρασκευή
ΙΧΘΥΕΣ: - 

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

ΚΡΙΟΣ: Σάββατο 16, Κυριακή 17
ΤΑΥΡΟΣ: ∆ευτέρα και Τρίτη
∆Ι∆ΥΜΟΙ:  -
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κυριακή 10
ΛΕΩΝ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τετάρτη, Πέµπτη, Παρασκευή
ΖΥΓΟΣ: Κυριακή 10 και από Παρασκευή µεσηµέρι έως και Κυριακή 17
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ∆ευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από Τετάρτη µεσηµέρι έως και Παρασκευή
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από Παρασκευή µεσηµέρι έως και Κυριακή 17
Υ∆ΡΟΧΟΟΣ: Από ∆ευτέρα έως και Τετάρτη
ΙΧΘΥΕΣ: -  
ΚΡΙΟΣ: -

αστρολογικές προβλέψειςζώδια ΝοεμβρίουΒίκη Παγιατάκηζώδια