Lifestyle|12.11.2019 15:15

Σπυρούλα Κάιζερ: Η αποχώρηση από το GNTM δεν άρεσε καθόλου στο Twitter

Newsroom

Η μελαχρινή Σπυρούλα Κάιζερ ήταν η παίκτρια «GNTM 2» που ενθουσίασε λιγότερο τους τέσσερις κριτές στο επεισόδιο της Δευτέρας (11/11), οι οποίοι θεώρησαν ότι η φωτογραφία που έβγαλε, δεν ήταν μέσα στο κόνσεπτ της φωτογράφισης. Η αποχώρηση της 24χρονης με καταγωγή από την Κύπρο ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς είχε αναπτύξει φιλικές σχέσεις με όλες τις συμπαίκτριές της στο «GNTM». 

Υποψήφιες προς αποχώρηση μαζί με τη Σπυρούλα ήταν η Ίλντα και η Κάτια, που δεν κατάφεραν να δώσουν το κλικ που ήθελαν οι κριτές. Πριν από την αποχώρησή της η Σπυρούλα ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως όσα ακούει από τους κριτές την ενοχλούν.

«Δεν παρεξηγούμαι, απλά ακούω που λέτε και στους άλλους σχόλια και είναι λίγο καυστικά και εμένα με ενοχλεί αυτό. Έχω χιούμορ, αλλά σε μια ισορροπία. Έχω κουραστεί να ακούω συνέχεια κακά σχόλια. Προσπαθώ τόσο πολύ, αλλά δεν το βλέπετε» είπε το μοντέλο του «GNTM 2».

«Νιώθω ότι όλη αυτή την προσπάθεια που κάνω δεν πάει προς τα έξω. Ενώ έχω ενέργεια και μου λένε και οι άλλες κοπέλες ότι το δείχνω, δεν έχω μια ωραία λήψη και αυτό με στεναχωρεί» ανέφερε λίγο αργότερα. 

T

Η Σπυρούλα Κάιζερ λίγη ώρα μετά την τηλεοπτική της αποχώρηση από το GNTM, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Ιnstagram από το Ντουμπάι, φορώντας μάλιστα αντίστοιχα ρούχα με αυτά που την έβγαλαν από το παιχνίδι, δείχνοντας την τεράστια αυτοπεποίθησή της και έγραψε χαρακτηριστικά: «Με διώξανε από το σαφάρι της Αφρικής και με στείλανε πίσω στο σαφάρι του Ντουμπάι. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την παραγωγή του Star και του GNTM και φυσικά την αγαπημένη μου coach Έλενα Χριστοπούλου, τη μία και μοναδική Ζενεβιέβ Μαζαρί και τους κριτές μας… Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που πιστέψατε σε μένα και που μου δώσατε την ευκαιρία να ζήσω όλες αυτές τις αξέχαστες στιγμές. Και το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω στον κόσμο όπου με στήριζε σε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σας αγαπώ πολύ».

T

Η Σπυρούλα είναι 24 χρονών ετών και κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου. Έχει σπουδάσει υποκριτική σε Ελλάδα και Αμερική. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, ως πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ και ως ναυαγοσώστρια στην Κύπρο. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ιππασία και την κολύμβηση και διαβάζει πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης. Ονειρεύεται να περπατήσει σε πασαρέλα για τους Dolce & Gabbana «γιατί τους αρέσουν τα μοντέλα με καμπύλες». Επίσης, θέλει να παίξει σε ταινία στο Hollywood. Motto της: Αν δεν υπάρχει δρόμος, πρέπει να τον φτιάξεις εσύ.

Η Σπυρούλα αποχώρησε αλλά η καλύτερη φωτογραφία με φόντο τη Νέα Υόρκη ήταν της Μαρίας, η οποία έκοψε τη γκρίνια και μεταμορφώθηκε σε μια σύγχρονη γυναίκα από τη NY, ενθουσιάζοντας τους κριτές. 

T

Όπως κάθε φορά το Twitter έδωσε τη δική του απόχρωση στην αποχώρηση της Σπυρούλας Κάιζερ, σχολιάζοντας τις κλίκες και τις στιλιστικές επιλογές των κοριτσιών:

T
T
T
T
T
T

Δείτε όσα είπε η Σπυρούλα στη «Φωλιά των Κου Κου»:

αποχώρησηGNTM 2GNTM