Lifestyle|28.11.2018 16:14

Το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του Ατζούν είναι... άντρας; (vid)

Newsroom

Επιβεβαιώθηκε το τρίτο διαζύγιο του Τούρκου μεγιστάνα των media Ατζούν Ιλιτζάλι, ο οποίος παραβρέθηκε στο δικαστήριο με την Σεϊμά Σουμπασί για να δώσουν και το νομικό τέλος στον γάμο τους. Με δεδομένο ότι πρόκειται για το τρίτο του διαζύγιο, θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί ότι ο Ατζούν δεν στεριώνει σε σχέση.

Κι όμως τώρα τα τουρκικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι η πέτρα του σκανδάλου δεν είναι ο Τούρκος καναλάρχης, αλλά ο νέος σύντροφος της... Σεϊμά.

Ατζούν και Σεϊμά πήραν συναινετικό διαζύγιο, ενώ όπως είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη την Τετάρτη στο Πρωινό, με δηλώσεις τους διέψευσαν την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Τουρκικά δημοσιεύματα ισχυρίζονται όμως πως η αιτία χωρισμού είναι ότι η Σειμά έχει δεσμό με τον δημοφιλή ηθοποιό Τσατάι Ουλούσοϊ, τίποτα όμως δεν αποδεικνύεται και φυσικά δεν έχουν γίνει σχετικές δηλώσεις από τον Ατζούν.  

T

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του Τούρκου παραγωγού, που έχει συνολικά τέσσερις κόρες και τρεις πρώην συζύγους.

Ο υποτιθέμενος νέος σύντροφος της Σεϊμά είναι ο γνωστός Τούρκος ηθοποιός Τσατάι Ουλουσόι. Γεννήθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου το 1990 στην Κωνσταντινούπολη. Η μητέρα του κατάγεται από τη Βοσνία και ο πατέρας του από τη Βουλγαρία. Μετά το σχολείο πήγε στο Πανεπιστήμιο για να σπουδάσει «Κατασκευή και σχεδιασμό συστημάτων άρδευσης», ενώ παράλληλα άρχισε να δουλεύει ως μοντέλο. Το 2010 κέρδισε τον τίτλο του Καλύτερου Μοντέλου στην Τουρκία.

T
T
Survivor