Lifestyle|13.11.2019 14:23

Έμα Κορονέλ: Η σύζυγος του διαβόητου «Ελ Τσάπο» σε ριάλιτι με ναρκωτικά (vid)

Newsroom

Η Έμα Κορονέλ Αϊσπούρο (Emma Coronel Aispuro), η οποία είναι η τρίτη σύζυγος του Ελ Τσάπο (El Chapo), θα εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του «Cartel Crew» του καναλιού VH1. Οι συζητήσεις με τους παραγωγούς του ριάλιτι έγιναν πριν από λίγο καιρό, αφού η μελαχρινή καλλονή συναντήθηκε σε γιοτ με τον γιο της δολοφονημένης «βασίλισσα της κοκαΐνης».

Ο Μάικλ Μπλάνκο (Michael Blanco) είναι ο μικρότερος γιος της Γκριζέλντα Μπλάνκο, που δολοφονήθηκε το 2012. Η κολομβιανή γιαγιά που είχε ονομαστεί η «βασίλισσα της κοκαΐνης» μεσουράνησε τη δεκαετία του ’70 και του ’80 στον κόσμο των ναρκωτικών. Είχε κατηγορηθεί για 240 φόνους, μεταξύ των οποίων και αυτούς των τριών συζύγων της, ενώ ήταν αυτή που έλεγχε το εμπόριο κοκαΐνης της Αμερικής και της Βρετανίας για αρκετά χρόνια. Μάλιστα, υπήρχαν εποχές που οργάνωνε τη μεταφορά μέχρι και 2 τόνων κοκαΐνης κάθε μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλοι οι συμμετέχοντες του «Cartel Crew» είναι μέλη οικογενειών που είχαν εμπλακεί στο παρελθόν με τη διακίνηση ναρκωτικών. Ο Μάικλ Μπλάνκο εμφανιζόταν και στην πρώτη σεζόν που έκανε την πρεμιέρα της τον Ιανουάριο. Ωστόσο, όλοι τους προσπαθούν να λειτουργούν πια ως πρότυπα νομοταγών πολιτών. 

  

Η Έμα Κορονέλ παντρεύτηκε τον Ελ Τσάπο όταν ήταν μόλις 18 χρονών. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε πάρτι που είχε διοργανώσει ο πατέρας της κοπέλας, Coronel Barreras, που είναι μέλος της αυτοκρατορίας των ναρκωτικών του Guzman. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο κορίτσια, ενώ τον περισσότερο χρόνο του έγγαμου βίου τους ζουν χωριστά καθώς ο Ελ Τσάπο βρίσκεται στη φυλακή. Το πρώτο επεισόδιο με την Έμα Κορονέλ θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. 

Ελ Τσάπο