Όταν ο Ριχάρδος και ο Ρέβης μιλούσαν με χρυσά τηλέφωνα κι έπιναν MOET (pics)
NewsroomΠαλιές καλές εποχές ανάμεσα σε δύο φίλους που έχουν μοιραστεί πολλά.
Ο 51χρονος Δημήτρης Ριχάρδος Μυλωνάς, γνωστός ιδιοκτήτης της αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων «Ριχάρδος» συνελήφθη, καθώς φέρεται να εμπλέκεται στις εγκληματικές οργανώσεις που έκαναν συστηματικά λαθρεμπόριο χρυσού, τον οποίο διοχέτευαν στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στα παζάρια της Ανατολής.
Σε φωτογραφίες, που έχει αναρτήσει στο προφίλ του στο Facebook ο Ριχάρδος εμφανίζεται σε ανέμελες, καλές στιγμές με τον γνωστό μάνατζερ μοντέλων και καλλιτεχνών, Σπύρο Ρέβη.
Οι δύο άντρες φωτογραφήθηκαν σε ένα γραφείο με φόντο μηχανήματα που μετρούν χαρτονομίσματα και μια ολόχρυση τηλεφωνική συσκευή, ενώ όπως φαίνεται έχουν διασκεδάσει πολλές φορές παρέα, πιθανότατα στη Μύκονο που είναι και το αγαπημένο νησί του Σπύρου Ρέβη.
- Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
- Η Καρυστιανού προανήγγειλε τη δημιουργία κόμματος - «Πάμε για κάτι πολύ μεγάλο»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
- Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία