Lifestyle|13.11.2019 10:22

GNTM 2: Η αποχώρηση της Μαρίνας και το ατύχημα στο στούντιο (vid)

Newsroom

«Αποψιλώνεται» σιγά σιγά το ριάλιτι μοντέλων GNTM και η επόμενη παίκτρια που είδε την πόρτα της εξόδου είναι η Μαρίνα Γρηγορίου. Τα μοντέλα, αρχικά, έκαναν κάστινγκ και οι πελάτες τους ήταν δώδεκα νέες σχεδιάστριες. Κάθε σχεδιάστρια διάλεγε μία από τις κοπέλες προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του κέντρου της Αθήνας. Κάθε κορίτσι μπορούσε να διαλέξει τη λήψη από τη οποία θα κριθεί.

Η Μαρία, που είχε το στρατηγικό αβαντάζ από την προηγούμενη φωτογράφιση του GNTM 2, είχε τη δυνατότητα να διαλέξει τη φωτογραφία μιας διαγωνιζόμενης. Η Μαρία διάλεξε την Κάτια που τελικά είχε και την καλύτερη φωτογραφία. Η Κάτια θα έχει το πλεονέκτημα στην επόμενη δοκιμασία του GNTM.

T

Η Μαρίνα, η Ασημίνα και η Άννα ήταν οι τρεις διαγωνιζόμενες με τις χειρότερες φωτογραφίες. Οι κριτές αποφάσισαν ότι η Μαρίνα ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει. Η Μαρίνα ξέσπασε σε κλάματα όταν κοίταξε τις φίλες της, Κέισι και Χαρά. Εκείνες την πήραν αγκαλιά και έκλαιγαν με λυγμούς. «Στεναχωριέμαι που φεύγω αλλά συγχρόνως χαίρομαι γιατί έφτασα σε ένα σημείο που είναι καλό», είπε η Μαρίνα στην κάμερα του reality μόδας. Λίγο πριν την αποχώρηση, μια κοπέλα παραπάτησε στο πλατό και η Βίκυ Καγιά αγχώθηκε. 

Η Μαρίνα που αποχώρησε είναι 24 χρονών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και μακιγιάζ και δούλευε ως ρεπόρτερ στην ΕΡΤ3. Tώρα είναι επαγγελματίας makeup artist. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει αστυνομικά μυθιστορήματα, περπατάει και μαγειρεύει. Το 2018 στέφθηκε αναπληρωματική Miss Ελλάς. Motto της: Πίστευε στους στόχους σου, μόνο έτσι μπορείς να τους φτάσεις.

Βίκυ ΚαγιάGNTM 2GNTM