Lifestyle|14.11.2019 17:17

Mia Khalifa: Ποιον παντρεύεται η διάσημη πορνοστάρ - Παρελθόν οι απειλές των τζιχαντιστών

Newsroom

Η 26χρονη Λιβανέζα Μία Καλίφα (Mia Khalifa) εργάστηκε στη βιομηχανία του πορνό για σύντομο χρονικό διάστημα, όμως έφτασε να θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο. H Καλίφα, αν και δεν πρωταγωνιστεί πλέον σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, παραμένει η πλέον περιζήτητη πορνοστάρ στο Pornhub και έχει 18.000.000 ακολούθους στο Instagram.

Πίσω στο 2014 - όταν ήταν μόλις 20 ετών - γύρισε μια σκηνή πορνό φορώντας μουσουλμανική μαντίλα, κάτι που την έβαλε στο στόχαστρο των τζιχαντιστών, οι οποίοι απείλησαν να την αποκεφαλίσουν. Η Μία Καλίφα μίλησε πρόσφατα στο BBC στην εκπομπή HardTALK για την περιβόητη σκηνή πορνό με το χιτζάμπ και τις απειλές που είχε δεχθεί από τους τζιχαντιστές για αποκεφαλισμό της. «Αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε εκείνη η σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν. Είχα 400 ακολούθους στο Instagram κι έγιναν 200.000 σε τρεις μέρες και δύο εκατομμύρια έξι μήνες μετά» είχε πει η Καλίφα σε συνέντευξή της, δηλώνοντας έκπληκτη για το γεγονός ότι σήμερα αν και έχει αποσυρθεί φιγουράρει σε όλες τις λίστες με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του πλανήτη.

T

Η Μία Καλίφα, όπως ενημέρωσε το κοινό της στο Twitter, επισπεύδει τον γάμο της με τον 26χρονο Σουηδό σεφ Ρόμπερτ Σάντμπεργκ, την σχετική πρόταση του οποίου είχε αποδεχθεί τον περασμένο Μάρτιο. «Ήρθε η ώρα να καταστρώσουμε σχέδια για τον γάμο, που απέχει έξι μήνες. Κάθε άλλο παρά διασκέδαση θα είναι όλο αυτό», έγραψε επιβεβαιώνοντας ότι έχει ζητήσει και τη βοήθεια ενός διοργανωτή γάμου (wedding planner) για να είναι όλα έτοιμα για τη σημαντικότερη μέρα στη ζωή της.

T
Μία Καλίφα