Lifestyle|17.11.2019 14:44

Κουτσελίνη: «Μικρή ήμουν η Ζήνα του αλκοολικού μπαμπά» (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/11), η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» και μίλησε για τη νέα της ζωή και την καριέρα μπροστά από τις κάμερες. Επίσης, διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της ελληνικής τηλεόρασης.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η μεγάλη μου αδυναμία και αγάπη θα είναι η Ελένη Μενεγάκη. Έχουμε πει τόσες αλήθειες μεταξύ μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ημέρα που μου έδωσε δύο εκατομμύρια δραχμές για να πάρω το πρώτο μου σπίτι. Δεν τα πήρε ποτέ πίσω. Απλώς υπάρχουν και πολλά πρόσωπα που στην προσπάθειά τους για να εξελιχθούν και προκειμένου πολλές φορές να γίνουν αγαπητές στη νέα τους διευθύντρια ή οπουδήποτε έθαβαν τις παλαιότερες» ανέφερε η παρουσιάστρια του Star.

Για τις άσχημες σκηνές που βίωσε μέσα στην οικογένειά της, αποκάλυψε: «Πήγαινα τουλάχιστον για δέκα χρόνια σε ψυχολόγους. Είμαι πολύ βελτιωμένη έκδοση. Μικρή ήμουν η Ζήνα του αλκοολικού μπαμπά. Δεν ντρέπομαι γι' αυτό. Την αξιολόγηση της ζωής μου και της καριέρας μου θα την κάνω όταν βρεθώ στην ωριμότητά μου. Όταν θα έχω κάνει μία πορεία, θα κάτσω να δω που τελικά βρήκα τη Ζήνα. Τη βρήκα όταν έφυγα από το σπίτι μου ή όταν στάθηκα μόνη μου στα πόδια μου στη Θεσσαλονίκη γιατί έπρεπε να δουλεύω και να σπουδάζω ταυτόχρονα; Πάντα κρατάω μικρό καλάθι. Πάντα περιμένω το τέλος. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα» είπε συγκινημένη.  

Ζήνα Κουτσελίνη