Lifestyle|17.11.2019 17:20

Τάκης Ζαχαράτος: Αυτή είναι η γνώμη μου για την Ασλανίδου και σε όποιον αρέσει

Newsroom

Πριν από μερικές ημέρες, ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην κυπριακή εκπομπή «Λούης Night Show και κατηγόρησε τη Μελίνα Ασλανίδου για έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά. 

«Έχετε δει την Μελίνα Ασλανίδου στο X Factor; Πεθαίνω με την Ασλανίδου. Εντάξει όλοι βάλαμε κάτι στη μούρη μας να φρεσκαριστούμε, αλλά δεν προκαλέσαμε και έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά! Αφήσαμε να κάνει και κάποιος άλλος. Γενικά, απορώ πως βρίσκουν το κουράγιο να κάνουν μια μεταμόρφωση σε κάτι άλλο, κάτι που δεν είναι ο εαυτός τους, για να κάνουν μια κριτική. Αυτά που φοράνε. Γιατί δεν βάζουν κάτι ωραίο, απλό;» αναρωτήθηκε ο γνωστός showman. 

Το μεσημέρι της Κυριακής (17/11), ο Τάκης Ζαχαράτος έκατσε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να κρύψει την δυσαρέσκεια της για όσα είπε ο ηθοποιός για την τραγουδίστρια, λέγοντας του πως: «Τυχαίνει να υπερβείς ορισμένες φορές τα εσκαμένα. Δεν μου άρεσαν καθόλου οι δηλώσεις σου για την Μελίνα».

Τότε ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε: «Με εκπλήσσεις γιατί εσύ δεν θα έπρεπε να έχεις αυτή την άποψη. Δεν εξέφρασα μια προσωπική άποψη. Την κοπέλα δεν την ξέρω. Όταν κάποια ντύνεται έτσι και βάφεται έτσι δεν μπορώ να μην σχολιάσω. Με προκαλεί να τη σχολιάσω. Είναι η γνώμη μου αυτή και σε όποιον αρέσει. Αυτή η εμφάνιση ήρθε και με βρήκε και έτσι έκανα την σάτιρα μου. Δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί της».

 
Τάκης ΖαχαράτοςΜελίνα Ασλανίδου