Lifestyle|17.11.2019 20:00

Κλέλια Πανταζή: «Ο θάνατός της με κλόνισε -Κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο»

Newsroom

Το πρωί του Σαββάτου (16/11), η Κλέλια Πανταζή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» και αναφέρθηκε στα κιλά που έχει πάρει μέχρι στιγμής από την εγκυμοσύνη, αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα αρνητικά μηνύματα στο Instagram. Παράλληλα, μίλησε για όσα στερήθηκε ως παιδάκι λόγω του πρωταθλητισμού, αλλά και τον τραυματισμό που της στέρησε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του 2004 και την έφερε ένα βήμα πριν την κατάθλιψη.

«Ο πρωταθλητισμός, μου στέρησε τις παρέες μου και όχι τις σοκολάτες. Μου στοίχισε που δεν πήρα μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Πήγα σε ψυχολόγο και ζήτησα βοήθεια» επισήμανε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής. 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στη συναθλήτριά της, Άννα Πολλάτου, που σκοτώθηκε σε τροχαίο. «Η απώλεια της Άννας με κλόνισε πάρα πολύ. Και ακόμα όταν το σκέφτομαι συγκινούμαι. Κατά έναν περίεργο τρόπο νιώθω την Άννα πολύ κοντά μου σε διάφορες στιγμές της ζωής μου. Μάλιστα, έχω και υπόνοιες ότι μπορεί να γεννήσω στις 9 Δεκεμβρίου, στη γιορτή της. Τις προάλλες, κατά λάθος, την έπαιρνα τηλέφωνο, όταν βγήκα από τον γυναικολόγο με τον υπέρηχο» είπε συγκινημένη. 

Κλέλια Πανταζή