Θύμα κλοπής ο Γιάννης Βούρος
NewsroomΘύμα κλοπής έπεσε ο Γιάννης Βούρος στο κέντρο της Αθήνας. Ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, μετά το τέλος της παράστασης «Σπασμένο γυαλί» στην οποία πρωταγωνιστεί, βγήκε από το θέατρο «Πόλη» για να πάει στο αυτοκίνητό του και το βρήκε σπασμένο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso».
«Χθες βράδυ έξω από το θέατρο "Πόλη" κάποια καλόπαιδα έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου μου. Άνοιξαν το πορτμπαγκάζ και πήραν τα πάντα. Σακίδιο, ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα, γυαλιά, μπουφάν δερμάτινο, δύο κοστούμια, πουκάμισα, μποτάκια, κλειδιά μηχανής, έγγραφα κ.λπ.» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Μάλιστα, έκανε μια δημόσια έκκληση προς τους δράστες: «Για να αποφύγω την ταλαιπωρία της επανέκδοσης ταυτοτήτων, ας κρατήσουν αυτά που τους είναι απαραίτητα κι ας αφήσουν έξω από το θέατρο τα έγγραφα».
- Ραντεβού στα μπλόκα αντί για το Μαξίμου δίνουν οι αγρότες - «Δε θα κάνουμε πίσω αν δε λυθούν τα προβλήματα»
- Αποκάλυψη OPEN για κύκλωμα ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο αρχηγός χρησιμοποιούσε λογαριασμό του λογιστή για τις επιδοτήσεις
- Ισραήλ: Σκοτώσαμε τον υψηλόβαθμο ηγέτη της Χαμάς Ραέντ Σαάντ - Το βίντεο που δημοσίευσε ο IDF
- Εντυπωσιακό βίντεο: Όρκες και δελφίνια συνεργάζονται στο κυνήγι σολομών - H πρώτη τεκμηριωμένη καταγραφή συνεργασίας