Lifestyle|29.11.2018 10:24

Τα ζώδια της Πέμπτης (29/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα σου δηµιουργεί έντονη επιθυµία για διασκέδαση, συναντήσεις µε φίλους και φλερτ! Το µεσηµέρι η Σελήνη θα περάσει στην Παρθένο και οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν! Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη µπορεί να δηµιουργήσει αρκετές παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Λέοντα υποδηλώνει το ενδιαφέρον σου για ζητήµατα του σπιτιού. Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και ένα αισθηµατικό ζήτηµα θα έρθει στο προσκήνιο. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη δείχνει πως είναι πιθανό να υπάρξουν ζητήµατα ανάµεσα σε εσένα και στον/τη σύντροφό σου.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα θα σε κάνει να αναζητήσεις την επαφή µε κόσµο! Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και ίσως φέρει στο προσκήνιο ζητήµατα που αφορούν το σπίτι. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη δείχνει δύσκολη επικοινωνία µε τους δικούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Λέοντα σου δηµιουργεί την ανάγκη να τακτοποιήσεις εκκρεµότητες που σχετίζονται µε λογαριασµούς. Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και θα φέρει συναντήσεις µε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη σηµαίνει παρεξηγήσεις.

Λέων

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο επίκεντρο καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μετά θα περάσει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ό,τι σχετίζεται µε το ταµείο. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ηµέρα για οικονοµικές διευθετήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη από τον Λέοντα θα ενισχύσει για λίγο ακόµα τις σκέψεις που σου προκαλούν άγχος. Το µεσηµέρι θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου χαρίσει την απαραίτητη ενέργεια. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως µπορεί να προκύψει µία διαφωνία µε κάποιο πρόσωπο της οικογένειας.

Ζυγός

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα σου χαρίζει λάµψη. Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και θα σου φέρει εσωστρέφεια η οποία µπορεί να γίνει αντιληπτή και από τους γύρω σου. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη δείχνει πως καλό θα ήταν να αποσυρθείς από τις πολλές συζητήσεις.

Σκορπιός

Καλή ηµέρα για να διευθετήσεις τις τελευταίες επαγγελµατικές εκκρεµότητες, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα. Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και κάποιος φίλος θα σε παροτρύνει να βγείτε βόλτα. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα σε προτρέπει να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς µε το πνεύµα σου. Η είσοδός της στην Παρθένο υποδηλώνει πως θα έρθει κάποιο επαγγελµατικό ζήτηµα στο προσκήνιο. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή στο ζώδιό σου µπορεί να δηµιουργήσει ζητήµατα στην επικοινωνία.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα δηµιουργώντας σου για λίγο ακόµα έντονη εσωστρέφεια. Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και θα φτιάξει αισθητά τη διάθεσή σου. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη υποδηλώνει πως θα είναι εύκολο να δηµιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Η Σελήνη στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα φέρνει συζητήσεις σε επαγγελµατικό ή προσωπικό επίπεδο. Το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου στα οικονοµικά. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη λέει να είσαι προσεκτικός/ή για τη διευθέτηση οικονοµικής οφειλής.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες µοίρες του Λέοντα και εντείνει την οργανωτική σου σκέψη. Εκµεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να το κάνεις, καθώς το µεσηµέρι θα περάσει στην Παρθένο και θα µετατοπίσει το ενδιαφέρον σου. Το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή από τον Τοξότη δείχνει παρεξηγήσεις. 

ζώδια