Μαριάννα Τουμασάτου: Έναν άνθρωπο δεν αντέχω, είναι ένα πλάσμα ψεύτικο (vid)
NewsroomTο βράδυ της Τετάρτης (20/11), η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέφερε πως υπάρχουν άτομα που δεν τη συμπαθούν καθόλου, ενώ πρόσθεσε πως η ίδια δεν αντέχει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο.
«Υπάρχουν και άνθρωποι που δεν με συμπαθούν καθόλου. Φυσικά και το πιστεύω αυτό. Μα, δεν είναι λογικό το αντίθετο. Ναι, είναι άνθρωποι και του χώρου. Εγώ μόνο έναν άνθρωπο δεν αντέχω. Και αυτό γιατί τον θεωρώ ένα πλάσμα ψεύτικο, αήθες… Άλλους τους αγαπώ, άλλους τους συμπαθώ, άλλους δεν τους πολυσυμπαθώ. Δεν γίνεται ούτε όλους να τους αγαπάς, ούτε όλοι να μας αγαπάνε. Αυτός είναι και δεν είναι συνάδελφος, γυροφέρνει. Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.
Στη συνέχεια, η ίδια μίλησε για τον ερχομό της κόρης της, αλλά και την σχέση της με τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου: «Η σχέση μας με τον Αλέξανδρο ήταν πάντα τρυφερή. Προσπαθούμε να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον».
- Στην αντεπίθεση η Fraport μετά την αποχώρηση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τις χρεώσεις
- Το αμερικανικό Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο με UFO στην Ελλάδα - Τα άγνωστα περιστατικά και τα αρχεία
- Σοκ στο Ηράκλειο: Η στιγμή που νεαρός μπαίνε σε καφετέρια και κάνει κεφαλοκλείδωμα στην πρώην σύντροφό του
- Μία στα 55 εκατομμύρια: Προσπαθούσε να κάνει παιδιά επί 12 χρόνια και τελικά γέννησε πεντάδυμα