Lifestyle|21.11.2019 13:30

Tα ζώδια σήμερα Πέμπτη 21 Νοεμβρίου: Οι ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια για τους Υδροχόους

Newsroom

Ακολουθούν οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφεις το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου που μπορεί να λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη νευρικότητα και το άγχος που μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συγκρουστείς με πρόσωπα του συναδέλφου περίγυρου ή που συναναστρέφεσαι καθημερινά δημιουργώντας προβλήματα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα και είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσεις έτσι τις καταστάσεις που θα μπορέσεις να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Σήμερα δείξε ότι μπορείς να αφήσεις στην άκρη λεπτομέρειες που μπορεί να απασχολήσουν τη σχέση σου και επικεντρώσου στο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα είναι κομβική για την δημόσια εικόνα σου.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πιθανό είναι να επιδιώξεις να βρεθείς με παρέες και πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι και θα φέρνουν κοντά δημιουργικές δράσεις καθώς οι προσκλήσεις για διασκέδαση και συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα έρχονται στο προσκήνιο. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το πάθος και πιθανό είναι να υπάρξει έντονο ερωτικό παιχνίδι με το ταίρι σου είμαι νέα γνωριμία που μπορεί να σηματοδοτήσει πολλά σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα η διασκέδαση και ο πόθος εναρμονίζονται και μπορούν να δημιουργήσουν μαγικό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και είναι βέβαιο ότι πολλοί θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με την οικογένειά σου καθώς είναι επιτακτική ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με τα οικεία πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και τρυφερότητα. Δείξε προσοχή σε κυκλοθυμία και σκαμπανεβάσματα που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να χαλάσουν την όμορφη ατμόσφαιρα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να έρθει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθήματα που θέλεις να μοιραστείς με τους οικείους σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να εξελιχθούν ιδανικά και να αποκομίσεις σημαντικό όφελος.

Σήμερα μοναδικές στιγμές τρυφερότητας και αισθησιασμού μπορείς να βιώσεις με το ταίρι σου εκτοξεύοντας τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον πού θα δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα είναι έντονη, γι’ αυτό και επιδιώκεις να βρεθείς μαζί τους για να περάσεις όμορφα ανταλλάσσοντας απόψεις. Εμπόριο και επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο, η πειθώ και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων μπορούν να σε οδηγήσουν σε σημαντικές συμφωνίες που θα αποφέρουν πολλά για εσένα. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες γνωριμίες που θα παίξουν κομβικό ρόλο και σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό καθώς δεν αποκλείεται να αναγεννηθείς σε ότι αφορά τον έρωτα.

Σήμερα μπορείς να ξεφαντώσουμε το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους που θα λειτουργήσουν άκρως ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η το πιθανότερο είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εντείνει τον αισθησιασμό και θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν λογαριασμοί ή εκκρεμότητες που μπορεί να επιδιώκεις να τακτοποιήσεις κάτι που θα λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή μόνο σε περιττά έξοδα που θα οδηγήσουν εκτός ορίων τον προϋπολογισμό σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει οικονομικές συζητήσεις στο προσκήνιο με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον όπου θα ικανοποιηθούν τα αιτήματά σου.

Σήμερα το πάθος απογειώνεται και μπορείς να δημιουργήσεις μοναδική ατμόσφαιρα απολαμβάνοντας το ταίρι σου και τις στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα ενισχύσει την ανάγκη για ασφάλεια και ερωτικό παιχνίδι εκτοξεύοντας τον αισθησιασμό στα ύψη.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών από τους συνεργάτες και το ταίρι σου. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα υποκειμενικός και εγωκεντρικός και αυτό να ενοχλήσει έντονα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου προκαλώντας σφοδρές αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε εφοδιάζει με έντονο ένστικτο για να κινηθείς σε συναλλαγές και συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Σήμερα η ψυχική δύναμη και ο ερωτισμός κυριαρχούν και μπορείς να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου δημιουργώντας το κατάλληλο σκηνικό για δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να υπάρξουν που θα δώσουν άλλη διάσταση στον έρωτα.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο γεγονός είναι ότι επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που βουλιάζουν την ψυχολογία σου. Καλό είναι να στραφείς στην τέχνη και στον διαλογισμό για να μπορέσεις να ισορροπήσεις και να δεις ζητήματα της καθημερινότητας με ξεκάθαρη μάτια αποφεύγοντας τα λάθη. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία για να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις του παρελθόντος σε σχέση με ακίνητη περιουσία που μπορεί να σου αποφέρουν πολλά σε οικονομικό επίπεδο και να λειτουργήσουν ευεργετικά και στην ψυχολογία σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορεί να κυριαρχήσουν σε προσωπικό επίπεδο και να αποφέρουν μοναδικές στιγμές πάθους. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος έρχονται για να προκαλέσουν συναισθηματικές αναταραχές.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να βρεθείς με πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περνάς όμορφες στιγμές μαζί τους. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθειά. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αντιληφθεί πώς πρέπει να κινηθείς σε όνειρα που έχεις καθώς το ένστικτο σου είναι αυτό που μπορεί να σε καθοδηγήσει μοναδικά. Νέες γνωριμίες μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στα σχέδιά σου.

Σήμερα το να δείξεις πάθος σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό και είναι αυτό που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους αυτό που σας φέρνει πιο κοντά είναι ενδιαφέροντα που σας ξεσηκώνουν.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και πρωταγωνιστικό ρόλο στην ημέρα έχει η επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να λύσεις ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν στην καριέρα σου, δείχνοντας έτσι τις ικανότητες σου και διεκδικώντας την προσωπική σου εξέλιξη. Σημαντικό είναι να μπορέσεις να συγκράτησης τα νεύρα σου για να αποφύγεις συγκρούσεις με ανώτερους. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις οικονομικές απολαβές αφού φαίνεται να αναγνωρίζονται πια οι προσπάθειές σου και η σκληρή δουλειά που έχεις καταβάλει.

Σήμερα το πάθος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή και να σε βοηθήσει να αφήσει στην άκρη πιθανό άγχος της επαγγελματικής του ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου που θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά για σένα.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά σπουδές και σεμινάρια καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου αφού δεν αποκλείεται να δεχτείς προτάσεις για διασκέδαση και φιλοσοφικές συζητήσεις που σε ενδιαφέρουν. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς αφού εντυπωσιάζεις με το πάθος, τον δυναμισμό και την φιλοδοξία σου.

Σήμερα εντυπωσιακές στιγμές διασκέδασης και ερωτισμού μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου εκμεταλλεύσου τις συνθήκες για να περάσεις μοναδικά. Αν είσαι ελεύθερος/η ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικός σου καθώς τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σε σταματήσει και αυτό είναι που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα την ένταση που μπορεί να νιώθεις καθώς οι ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλανίζουν. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα αυξάνοντας τα κέρδη σου. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος που πρέπει να κλείσεις και αφορούν τα οικονομικά σου, μη διστάσεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου γιατί είναι αυτό που θα δώσει τις κατάλληλες για σένα λύσεις.

Σήμερα αφήστε τις ανασφάλειες και τους φόβους στην άκρη και απόλαυσε κάθε στιγμή πάθους που μπορεί να σου δώσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σημαντική μπορεί να είναι νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και θα απογειώσει τον αισθησιασμό.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για σένα να φέρεις σε ισορροπία και να εξομαλύνει τις καταστάσεις που μπορεί να έχουν προκαλέσει ένταση. Προσοχή γιατί δείχνεις να καταπιέζεις τα θέλω σου και αυτό είναι κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια. Το τρίγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για νέες συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε στόχους και όνειρα, αφού απογειώνουν τον δυναμισμό την διαίσθηση και την επιθυμία να πετύχει αυτά που φιλοδοξείς.

Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να βιώσεις όμορφες στιγμές συντροφικότητας και ερωτισμού που θα εκτοξεύσουν τη σχέση σου στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και ο αισθησιασμός που αποπνέει μαγνητίζουν τα βλέμματα και κερδίζεις νέες γνωριμίες που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςζώδια Νοεμβρίου