Lifestyle|25.10.2018 14:54

Εντυπωσιακή πρεμιέρα του Open TV με την Έλλη Στάη στο δελτίο

Newsroom

H μεγάλη στιγμή έφτασε και ήταν εντυπωσιακή για το Open TV! H πολύπειρη δημοσιογράφος Έλλη Στάη επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση και στις 7μ.μ. έκανε τα... εγκαίνια του νέου σταθμού, παρουσιάζοντας το καθημερινό δελτίο ειδήσεων, με ρεπορτάζ, αποκλειστικά θέματα και πλήρη θεματολογία. 

Νωρίτερα και για μισή ώρα έπαιξε βίντεο με τα τρέιλερ του νέου προγράμματος και είχαν τον χαρακτήρα αντίστροφης μέτρησης. Ένα time lapse βίντεο έδειξε το στήσιμο των εγκαταστάσεων του τηλεοπτικού σταθμού, στιγμές από τις συσκέψεις των συντελεστών του και ακολούθησαν τα τρέιλερ των ειδήσεων με κυρίαρχη φιγούρα την Έλλη Στάη. Στη συνέχεια προβλήθηκαν τρέιλερ του μεσημεριανού δελτίου και των ενημερωτικών εκπομπών, με άξονα τα πρόσωπα τα οποία τις παρουσιάζουν - και τα οποία διαθέτουν μακρά τηλεοπτική πορεία και δημοσιογραφικό στίγμα. Το Open συνέχισε με τα τρέιλερ των ελληνικών σειρών, που απογειώνουν το πρόγραμμά του, και ακολούθως «έπαιξαν» εκείνα των ξένων σειρών. Το Open υπόσχεται συναρπαστικές κινηματογραφικές βραδιές με ξένες ταινίες, ενώ στην πρωινή infotainment ζώνη βρίσκεται η Κατερίνα Καινούργιου.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι το δελτίο του OPEN στις 7. Είναι οι ειδήσεις από το καινούργιο κανάλι που έρχεται να σας συστηθεί απόψε με αυτό που λέει ο τίτλος του «Open». Ανοιχτό σε ιδέες, απόψεις, τάσεις και πιστό στον τομέα της ενημέρωσης στους κώδικες της ειλικρινούς και ηθικής δημοσιογραφίας. Απόψε το Open ξεκινάει το ταξίδι του στα ταραγμένα νερά των media, πιστεύοντας ότι θα πλεύσουμε όλοι μαζί και ασφαλώς και με επιτυχία» είπε η Έλλη Στάη, μεταξύ άλλων, στα πρώτα λεπτά του δελτίου ειδήσεων. 

Ακολούθησαν συστάσεις από τη δημοσιογράφο Λίνα Δρούγκα, η οποία έκανε μία ξενάγηση στην νεοσύστατη αίθουσα σύνταξης και περιέγραψε τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει προκειμένου να στηθεί ο σταθμός και τον «πανικό» όπως χαρακτηριστικά είπε, που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να πάνε όλα καλά στο μεγάλο αυτό τηλεοπτικό στοίχημα. Τη σκυτάλη πήραν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς, οι οποίοι μίλησαν για την αγαστή συνεργασία τους με το Open Tv.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο σε fast forward οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη «γέννηση» του νέου καναλιού με κάθε λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά το χτίσιμο των νέων εγκαταστάσεων. Το δελτίο ειδήσεων επέστρεψε στην κανονική ροή του με την Έλλη Στάη να παρουσιάζει το πρώτο αποκλειστικό ρεπορτάζ του, την παραπομπή σε στρατοδικείο για τους Μητρετώδη, Κούκλατζη και τους ανωτέρους τους με εντολή αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο τα πρώτα λεπτά του καινούργιου σταθμού:

 
Έλλη ΣτάηOpen TV