Lifestyle|24.11.2019 12:27

Βίκη Παγιατάκη: Τα ζώδια της εβδομάδας (24-30/11): Οι πλανήτες παίζουν και µοιράζουν την εύνοια

Newsroom

Δύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδοµάδας. Το ένα είναι η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται στις 26 στο ζώδιο του Τοξότη και το άλλο το πέρασµα της Αφροδίτης από τον Τοξότη στον Αιγόκερω την ίδια ηµέρα. Η Νέα Σελήνη είναι περισσότερο βοηθητική για τους Τοξότες και δευτερευόντως για τους Λέοντες, τους Κριούς, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους.

Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει περισσότερο τους Παρθένους, τους Ταύρους και τους Αιγόκερους, ενώ ένα µικρό µέρος αυτής της εύνοιας θα µοιραστούν οι Ιχθύες και ο Σκορπιός. Τελευταίες ηµέρες που ο ∆ίας βρίσκεται στον Τοξότη, που σηµαίνει χείρα βοηθείας για Τοξότες, Λέοντες και Κριούς και ένα µικρότερο ποσοστό εύνοιας για Ζυγούς και Υδροχόους. Στις 3 ∆εκεµβρίου θα εισέλθει στον Αιγόκερω για περίπου έναν χρόνο.

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Ο ι δύο πρώτες ηµέρες αυτής της εβδοµάδας -Κυριακή και ∆ευτέρασυντηρούν ακόµα την Αφροδίτη σε µια ευνοϊκή για εσάς θέση. Αυτές είναι και οι καλύτερες για να πάρετε αποφάσεις που σχετίζονται µε τα οικονοµικά. Βεβαίως και τις σχέσεις και τα αισθηµατικά σας. Από την Τρίτη και µετά, όµως, σε αυτούς τους τοµείς απαιτείται µια µεγαλύτερη προσοχή, γιατί ξεκινάει µια περίοδος, που θα επεκταθεί και στο πρώτο µέρος περίπου του ∆εκεµβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας µπορεί να εµφανιστούν κάποιες... αρρυθµίες. Πολλά έξοδα ή µειωµένα έσοδα και ως προς τα αισθηµατικά σας κάπως περισσότερο ακάλυπτοι σε σχέση µε τις πραγµατικές εσωτερικές ή και πρακτικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Ο Ερµής εξακολουθεί να βρίσκεται ήδη από τις 3 Οκτωβρίου και µετά απέναντι από το ζώδιό σας και αυτό δηµιουργεί εδώ και εκεί διάφορα σκαµπανεβάσµατα και δυσκολίες σε διάφορους τοµείς. Κάποια από αυτά µπορεί να σχετίζονται µε σπουδές, παιδιά, κάρτες, λογαριασµούς, ηµεροµηνίες, συµβόλαια, συµφωνίες, µεταφορικό µέσο, ταξίδια, µετακοµίσεις, έντυπα και έγγραφα γενικώς. Να υπολογίζετε ότι άκρη σε αυτά µε ασφάλεια µπορείτε να βγάλετε από τις 9 ∆εκεµβρίου και µετά. Από τις 19 Νοεµβρίου και µετά το παιχνίδι έχει αρχίσει να χοντραίνει. Οµοίως και ο ανταγωνισµός, γι’ αυτό και χρειάζεται παντού µεγαλύτερη ψυχραιµία και αυτοσυγκράτηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Από την Τρίτη τυπικά αρχίζει µια περίοδος που µπορεί να θεωρηθεί κάπως καλύτερη για τα οικονοµικά και τα διάφορα συµφέροντά σας. Πάντως τόσο αυτή η εβδοµάδα προς το τέλος της όσο και η ερχόµενη σε κάποιο βαθµό προσφέρονται περισσότερο για µια γενικότερη αξιοποίηση, οπότε σας συµφέρει να κινηθείτε πιο δυναµικά. Προσοχή µόνο σε κάποια γκρίνια που µπορεί να αναπτυχθεί. Η µετακίνηση της Αφροδίτης από τον Τοξότη στον Αιγόκερω από την Τρίτη και µετά θα συµβάλει θετικά στο να έχετε µια πιο καθαρή εικόνα και για τα δικά σας συναισθήµατα, τα θέλω και τα µπορώ σας στον έρωτα αλλά και τον βαθµό ανταπόκρισης του ατόµου που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Οι δύο πρώτες ημέρες μάλιστα της εβδομάδας μας -Κυριακή και Δευτέρα 24 και 25 Νοεμβρίου- είναι οι πιο ενδεδειγμένες για να κάνετε κάθε κίνηση που σχετίζεται με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα οποιαδήποτε συμφέροντά σας. Αυτές επίσης παραμένουν ουδέτερες ή και ευνοϊκές για κάποιους από εσάς και για τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Από την Τρίτη και ύστερα θα χρειαστεί να προσέξετε ιδιαίτερα αυτά τα δύο, γιατί μπορεί να νιώσετε ένα μεγαλύτερο έλλειμμα στην κάλυψη των συναισθηματικών σας αναγκών, ενώ την... ανηφόρα μπορεί να πάρουν και τα έξοδα ή οι καθυστερήσεις προκειμένου να μαζευτούν έσοδα.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Ερμής από τις 3 Οκτωβρίου έχει κυριολεκτικά… κατσικωθεί στον Σκορπιό σε μια θέση κόντρας προς το ζώδιό σας. Ανακατωσούρες, υπαναχωρήσεις από συμφωνηθέντα, σπουδές συμβόλαια, κάρτες, λογαριασμοί, αποδείξεις, μεταφορικό μέσο, έγγραφα τα πρώτα θύματά του. Αν περιμένετε κάτι από αυτά να προχωρήσει, θα πρέπει να περιμένετε έως τις 9 Δεκεμβρίου. Ο δεύτερος... ταραξίας είναι ο Αρης που βάζει... μπουρλότο σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ φέρνει στην επιφάνεια εκκρεμότητες που σέρνονται από παλιά. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας και αυτή την εβδομάδα αλλά και μέσα στον Δεκέμβριο θα γίνονται όλο και πιο πιεστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Είναι πιθανόν να σας μπερδέψει ή και να σας προβληματίσει κάπως η Νέα Σελήνη στις 26 στον Τοξότη -26, 27, 28-, αλλά από την άλλη δίνει λύση σε κάποιο θέμα που αφορά το σπίτι ή κάποιο άλλο ακίνητο, ή κάποιο πρόβλημα με ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Η εβδομάδα αυτή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από την Τρίτη και μετά, οπότε θα αρχίσετε να βλέπετε Θεού πρόσωπο και εσείς στα οικονομικά, στις σχέσεις και στα αισθηματικά σας. Σαφώς και δεν θα συμβούν όλα αυτά μέσα στον Νοέμβριο, αλλά είναι και ο επόμενος μήνας, οπότε υπομονή. Μην απογοητεύεστε αν έως τις 25 Νοεμβρίου κάθε άλλο από κάτι τέτοιο βλέπετε να συμβαίνει. Στο πλευρό σας όμως έως τις αρχές Δεκεμβρίου είναι και ο Ερμής

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Διαφοροποιείται κάπως το πλανητικό τοπίο από την Τρίτη και μετά, καθώς η Αφροδίτη από τον Τοξότη μετακινείται στον Αιγόκερω. Οικονομικά, περιουσιακά και πάσης φύσεως συμφέροντα τίθενται υπό πίεση, γι’ αυτό και θα προσέξετε ιδιαίτερα ενέργειες και αποφάσεις. Απρόοπτα έξοδα επίσης μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Φυσικά κάποιοι από εσάς μπορεί να επενδύετε τώρα για να εισπράξετε μέσα στον Ιανουάριο ή και τον Φεβρουάριο. Αποφάσεις και ενέργειες σχετικά με αυτά πάντως ευνοούνται περισσότερο Κυριακή 24 και Δευτέρα. Αυτές οι δύο ημέρες είναι κάπως πιο ευνοϊκές και για τις σχέσεις και για τα αισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου με τον Ερμή και τον Αρη στο ζώδιό σας γίνεται σαφώς πιο πιεστική, αφού σας φέρνει αντιμέτωπους με καινούργιες υποχρεώσεις. Ο Αρης πέρασε στο ζώδιό σας στις 19 Νοεμβρίου και μέσω αυτού ξεκίνησε η τελευταία δυνατή αλλά και όχι τόσο εύκολη κούρσα του 2019. Εκεί θα παραμείνει έως και τις 3 Ιανουαρίου 2020 και σε αυτό το διάστημα θα γίνουν πολλά. Θετικά και αρνητικά, εύκολα αλλά και δύσκολα. Θα πρέπει λοιπόν να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Τη δε Τρίτη καταφθάνει η πρώτη... βοήθεια και αυτή δεν είναι άλλη από τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Τα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας θα αρχίσουν να ενισχύονται κάπως.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου χρωματίζεται από μια Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 26. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναπτύξετε πρωτοβουλία και να κάνετε βαθιές τομές όσον αφορά το αντικείμενο ή τον τρόπο εργασίας σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από την Τρίτη και μετά θα συμβάλει θετικά στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Στον αισθηματικό τομέα η Νέα Σελήνη ευνοεί τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις γνωριμίες, ενώ μια σχέση που μπορεί να ξεκινήσει με μεγάλη φόρα ή και πάθος, στην πορεία ενδεχομένως να φρενάρει, λόγω του ότι μπορεί να χαθείτε στη... μετάφραση με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ευγενέστατος ο Νοέμβριος στην τελευταία του εβδομάδα, θα προσπαθήσει να φτιάξει λίγο το κλίμα μέσα σας και γύρω σας μετά το… σκοτσέζικο ντους που έχετε υποστεί περίπου από τις 4 Οκτωβρίου και μέχρι τις 18 Νοεμβρίου. Την Τρίτη η Αφροδίτη, που αντιπροσωπεύει την κοινωνικότητα, τη συμπάθεια, την υποστήριξη και την αγάπη, περνάει στο δικό σας ζώδιο και όσο και αν πιεστεί από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα -που μόνο ευπρόσδεκτους δεν τους λες- όλο και κάπως θα βοηθήσει. Στις σχέσεις, στα οικονομικά, στην εργασία και βεβαίως και την ομορφιά σας. Ωρα να ξεκινήσετε μια πιο σωστή διατροφή αλλά και τα «beaute», ιδιαίτερα οι κυρίες του ζωδίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Το πέρασμα του Αρη στον Σκορπιό στις 19 Νοεμβρίου σηματοδότησε μια πιο σύνθετη περίοδο της δουλειάς ή της ζωής σας γενικότερα, που θα αγγίξει και τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου αλλά και του νέου έτους. Η Νέα Σελήνη στις 26 δείχνει κάπως πιο καθαρά σε ποια φιλικά πρόσωπα μπορείτε να στηρίζεστε αλλά και τον τρόπο που μπορείτε να δράσετε μέσα σε ομάδες, λέσχες, σωματεία πάσης φύσεως αλλά και πολιτικά κόμματα. Οσοι είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας αξιοποιήστε έως και τις 2 Δεκεμβρίου τη μικρή αλλά σημαντική εύνοια του Δία από τον Τοξότη. Μετά θα περάσει στον Αιγόκερω, θέση ουδέτερη για εσάς. Μην αμελείτε την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σ ύνθετη εμφανίζεται η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου για εσάς στο μεγαλύτερο μέρος της. Υπάρχει όμως κάτι απολύτως θετικό και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω την Τρίτη. Αυτή η μετακίνηση θα συμβάλει θετικά και μέσα στο Δεκέμβριο θα υπάρξει κάποια μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά και τα διάφορα συμφέροντά σας. Τα χρήματα μπορεί να προέλθουν από τη συνηθισμένη πηγή και όχι μόνο. Από την Τρίτη και μετά, όμως, και ακόμα καλύτερα από την Παρασκευή και μετά δημιουργούνται καλύτερες προϋποθέσεις και για τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια ΝοεμβρίουΒίκη Παγιατάκη