Lifestyle|23.06.2020 14:10

Ο Μαζωνάκης μιλά για την κόντρα του με τον Ζαχαράτο: «Δεν έχω πάρει κανένα μήνυμά του»

Newsroom

Λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Ζω για σένα» στο Θέατρο Παλλάς, ο Τάκης Ζαχαράτος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People. Σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις, άφησε να εννοηθεί πως έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εκείνον και τον Γιώργο Μαζωνάκη. 

«Ο Γιώργος είχε έρθει ως πελάτης στο κομμωτήριό μου στην Πάτρα στις αρχές της δεκαετίας του 1990, πριν ακόμα βγάλει τον πρώτο του δίσκο. Τραγουδούσε σε ένα μαγαζί στο Λιμάνι κι έτσι γνωριστήκαμε. Τον είχα κουρέψει. Ύστερα, τον γνώρισα στη Ρούλα Κορομηλά και τον Μιχάλη Ασλάνη. Τον Γιώργο τον αγαπώ πολύ και τον θαυμάζω για τη διάρκεια και τον αγώνα του. Από εκεί και πέρα, δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του. Από ένα σημείο και μετά, ενοχλήθηκε με τη σάτιρα που του έκανα. Μάλιστα, του έστειλα ένα μήνυμα στο οποίο δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Πλέον δεν έχουμε καμία επαφή, αλλά εμένα το τηλέφωνό μου είναι πάντα ανοιχτό. Προσωπικά νιώθω πολύ καλά για τον τρόπο που το διαχειρίστηκα και για να είμαι ειλικρινής, τα περιμένω όλα από τους ανθρώπους. Τίποτα δεν με ξαφνιάζει» ανέφερε χωρίς να θέλει να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την άλλη, ο Γιώργος Μαζωνάκης διέψευσε τις πρόσφατες δηλώσεις του ηθοποιού λέγοντας πως δεν έχει λάβει κανένα μήνυμά του. «Δεν αναφέρομαι σε άλλα ονόματα όταν έχει να κάνει με θέματα συγκρούσεων. Πλέον δεν είναι προσωπικό, έχει γίνει θέμα σε όλη την Ελλάδα. Ο Τάκης Ζαχαράτος έχει υπάρξει φίλος χρόνια. Αυτά τα πράγματα και ό,τι ζούμε είναι μεταξύ φίλων. Δεν είναι καλό να συζητάμε για ότι μας έχει πειράξει ή ότι άλλο μέσω των media. Δε μου φαίνεται απίθανο να συνυπάρξουμε σε κριτική επιτροπή. Δεν έχω πάρει κανένα μήνυμά του στο κινητό μου. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με κανέναν».

Γιώργος ΜαζωνάκηςΤάκης Ζαχαράτος