Lifestyle|25.11.2019 15:08

Goo Hara: Νεκρή κι άλλη σταρ της K-Pop - Γιατί αυτοκτονούν (pics)

Newsroom

Νεκρή βρέθηκε στο διαμέρισμά της στη Σεούλ η σταρ της K-pop, Goo Hara, λίγες εβδομάδες μετά από την αυτοκτονία της φίλης της, Sulli, επίσης τραγουδίστριας της K-pop. Η Νοτιοκορεάτισσα Goo Hara, ήταν μόλις 28 ετών και αρκετά δημοφιλής στα social media. Ήταν πρώην μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Kara από το 2008 έως το 2015. Μετά ξεκίνησε μια σόλο μουσική σταδιοδρομία, η οποία την οδήγησε να κερδίσει μια σειρά κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ρόλων. To συγκρότημα Kara ήταν ένα από τα πρώτα συγκροτήματα που συνέβαλε στο να εξαπλωθεί το παγκόσμιο κύμα της K-pop, με πολλούς θαυμαστές στην Ιαπωνία, την Κίνα και σε όλο τον κόσμο. 

Λίγο πριν βρεθεί νεκρή, η Goo Hara είχε μοιραστεί μια φωτογραφία στο Ιnstagram και έγραψε απλά «Καληνύχτα». Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο η κοπέλα περιγράφει τη ζωή της βυθισμένη στην κατάθλιψη

T

Η Goo Hara προσπάθησε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Μάρτιο, αφότου ένας πρώην σύντροφός της προσπάθησε να την εκβιάσει με απειλές δημοσιοποίησης ενός βίντεο με ερωτικές στιγμές.Τότε είχε εξομολογηθεί ότι είναι δύσκολο να ξεπεράσει την κατάθλιψη και απηύθυνε έκκληση για θετικά σχόλια και σκέψεις προς το πρόσωπό της απευθυνόμενη στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

T

H 25χρονη σταρ της K-pop μουσικής Sulli, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της κοντά στη Σεούλ, λίγους μήνες αφού προκάλεσε μεγάλο θόρυβο γύρω από το όνομά της στη Νότια Κορέα όταν ανέβασε «κατά λάθος» ένα live Instagram feed, στο οποίο φαινόταν το στήθος της. Την όμορφη Κορεάτισσα βρήκε ο μάνατζέρ της, ο οποίος προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τη βρει στο τηλέφωνο.

T
k-popSulliGoo Haraκατάθλιψη