Lifestyle|29.11.2019 11:51

Cher: Η επανεμφάνιση στα 73 μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Newsroom

Δεν το βάζει κάτω η ποπ σουπερστάρ Σερ (Cher), η οποία παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε συνεχίζει ακάθεκτη τις live εμφανίσεις και κάνει σχέδια για το μέλλον. Η 73χρονη τραγουδίστρια έβγαλε στην αγορά το δικό της άρωμα, το «Cher Eau de Couture» και δεν είναι η πρώτη φορά.

Το 1987 η Σερ κυκλοφόρησε το «Uninhibited», το οποίο όμως δεν έλαβε την αναμενόμενη ανταπόκριση από το κοινό.Το νέο άρωμα της Σερ χρειάστηκε τέσσερα χρόνια μέχρι να πάρει την τελική μορφή ή καλύτερα την τελική του οσμή.

Η Σερ μίλησε στο περιοδικό Allure για το νέο της εγχείρημα τονίζοντας ότι «δεν μπορώ να πω ακριβώς γιατί χρειάστηκαν τέσσερα χρόνια. Τίποτα άλλο δεν μου πήρε τέσσερα χρόνια, ήξερα πότε το είχα, αλλά μερικές μέρες μετά άλλαζα γνώμη».

T

Το «Cher Eau de Couture» μοιάζει πολύ με το «μύθο του Χόλιγουντ». Είναι τολμηρό. Απαιτεί την προσοχή. Είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο. Είναι απροσδόκητο. Είναι οικείο, σαν να το γνωρίζετε ολόκληρη τη ζωή σας, σημειώνει το περιοδικό. «Μου αρέσει η μυρωδιά του φρεσκοκομμένου γρασιδιού, έφτιαχνα τροχούς μ' αυτό και θυμήθηκα ότι είχε πολύ καλό άρωμα», θυμάται ο Σερ σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο. «Λατρεύω τη μυρωδιά του ποπ κορν και της πίτας με κολοκύθα, η μαμά μου πάντα μύριζε ωραία, ξέρω ότι μερικές φορές φορούσε το "Joy", αλλά ήταν σαν να φορούσε διαμάντια».

T

Η ποπ σταρ διαγνώστηκε με τον ιό Epstein-Barr το 1986 και υπήρξαν δημοσιεύματα που έγραψαν ότι έκανε μέχρι και τη διαθήκη της για να ξεκαθαρίσει τα κληρονομικά ζητήματα στην οικογένειά της, σε περίπτωση που φύγει ξαφνικά από τη ζωή. 

Cher