Lifestyle|30.11.2018 09:22

Τα ζώδια της Παρασκευής (30/11)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο διάβα σου καθηµερινές υποχρεώσεις που δεν γίνεται να αγνοήσεις. Να είσαι πιο προσεκτικός/ή από ό,τι συνήθως, καθώς η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως δεν είσαι τόσο συγκεντρωµένος/η σε αυτό που κάνεις.

Ταύρος

Σε απασχολούν τα αισθηµατικά και στρέφεις την προσοχή σου αποκλειστικά σε αυτά. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι βοηθητική προς εσένα και προς τη διάθεσή σου. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε προτρέπει να ασχοληθείς µε µία καλλιτεχνική δραστηριότητα, έτσι θα περάσεις πολύ καλά.

∆ίδυµοι

Η Σελήνη στην Παρθένο επηρεάζει θέµατα σχετικά µε το σπίτι και τους δικούς σου. Κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σου χρειάζεται τη βοήθειά σου για να τελειώσει µία δική του δουλειά. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως θα δηµιουργηθεί ένα θέµα στη δουλειά.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί την ανάγκη να δεις αγαπηµένα πρόσωπα για να συζητήσεις. Οι διαπροσωπικές σχέσεις και η επαφή σου µε κόσµο κάνει πολύ καλό στη διάθεσή σου. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως ίσως ακουστούν πράγµατα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Λέων

Τα οικονοµικά σε απασχολούν περισσότερο καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δεν αφήνει να τα ξεχάσεις µέχρι να διευθετηθούν. Παρ’ όλα αυτά η ηµέρα δεν είναι πρόσφορη για διευθέτηση σηµαντικών ζητηµάτων καθώς η αντίθεση της Σελήνης µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει λάθη και παραλείψεις.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου επηρεάζει τη διάθεσή σου και εποµένως τις διαπροσωπικές σχέσεις. Νιώθεις έντονη κυκλοθυµία που γίνεται αισθητή και στους αγαπηµένους σου, γι’ αυτό πρόσεχε. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς λέει να προσέχεις σε συµφωνίες, συµβόλαια και οικονοµικές διευθετήσεις.

Ζυγός

Είσαι αρκετά εσωστρεφής καθώς η Σελήνη στην Παρθένο δηµιουργεί άγχη και ανασφάλειες. Στο µυαλό τριγυρίζουν σκέψεις. Για να σταµατήσουν ασχολήσου µε ένα εργασιακό ζήτηµα. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως και στο εργασιακό περιβάλλον θα δηµιουργηθούν παρανοήσεις.

Σκορπιός

Σήµερα θα έχεις επαφές µε ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος και µε αρκετούς συναδέλφους σου. Η Σελήνη στην Παρθένο σού λέει πως θα περάσεις καλά. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή καθώς η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δηµιουργεί εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγµατικότητα.

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο επαγγελµατικά ζητήµατα, υποχρεώσεις, και την ανάγκη να ξεχωρίσεις µε τη δουλειά σου. Με την αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς δείχνει πως αυτό µπορεί να συµβεί, όµως υπάρχουν κόλακες δίπλα σου που για συγκεκριµένο λόγο θα σου χαϊδεύουν τα αυτιά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετο/η! Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς υποδηλώνει πως όσες δουλειές και να έχεις το µυαλό ταξιδεύει και είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς. Βρες λίγο χρόνο για µια βόλτα καθώς αυτό σε χαλαρώνει και βοηθάει έπειτα από µια απαιτητική µέρα.

Υδροχόος

Πιθανόν να έρχονται στο µυαλό σου σκέψεις από παρελθοντικά οικονοµικά ή αισθηµατικά ζητήµατα. Η Σελήνη στην Παρθένο τα αναµοχλεύει και δεν νιώθεις ευχάριστα. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σου «χρυσώνει το χάπι» και σε κάνει να βγάλεις λάθος συµπεράσµατα. Πρόσεξε τα οικονοµικά.

Ιχθύες

Η Σελήνη στην Παρθένο φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα έχεις κάποιο επαγγελµατικό ραντεβού ή µια συζήτηση για µια νέα συνεργασία. Η αντίθεσή της µε τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου υποδηλώνει να προσέχεις µε τις αποφάσεις σου καθώς υπάρχουν µεγάλες πιθανότητες να πλανηθείς.  

ζώδια