Lifestyle|23.06.2020 15:34

Πώς είναι ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου ως ζευγάρι;

Newsroom

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μίλησαν στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα για την καθημερινότητά τους μόλις σβήσουν τα φώτα και όσα τους έμαθε ο ερχομός των παιδιών τους.

Πώς είναι η καθημερινότητά σας μόλις σβήσουν τα φώτα; Πώς είναι ο Κρατερός και η Κατερίνα ως ζευγάρι;

Κατερίνα: Είμαστε δύο τρελοί που τρέχουμε με μοιρασμένα καθήκοντα. Η Αέλια είναι 7 ετών και ο Αρίωνας 2,5. Πρόκειται για δύο υπέροχα παιδιά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν υποχρεώσεις και ανάγκες. 

Κρατερός: Σε αυτή την ηλικία η διαφορά τους είναι μεγάλη και η καθημερινότητά τους διαφορετική. Ο Αρίωνας δεν πηγαίνει ακόμη ούτε προνήπιο. Από την άλλη, η Αέλια είναι στη Δευτέρα Δημοτικού και έχει πολύ περισσότερες δραστηριότητες. 

Κατερίνα: Διάβασμα, πάρτι, κοινωνική ζωή… Είμαστε πάντα παρόντες στις δραστηριότητες των παιδιών μας.

Ο ερχομός των παιδιών στη ζωή σας τι σας δίδαξε ως ζευγάρι; 

Κατερίνα: Tα παιδιά σε μαθαίνουν ότι υπάρχει ένα είδος αγάπης που δεν ήξερες και βεβαίως ότι έχεις αντοχές που μέχρι τότε δεν φανταζόσουν πως διαθέτεις. 

Κρατερός: Τα παιδιά με διδάσκουν από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκαν. Κάθε μέρα με μαθαίνουν και κάτι. Είναι ευλογία! Όταν, πριν ακόμη γεννηθεί ο Αρίωνας, είχα θέατρο και τηλεόραση, μου κόστιζε που δεν έβλεπα έστω και για ένα τέταρτο την Αέλια. Αν δεν βλέπω τα παιδιά μου, δεν είμαι καλά. Γι’ αυτό και αποφάσισα φέτος να κάνω λιγότερα πράγματα απ’ ό,τι στο παρελθόν. Αν είσαι εκεί και παρών δίπλα τους, έχουν να σε μάθουν πολλά πράγματα, τα οποία θα σε εξελίξουν ως προσωπικότητα. 

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου

Κατερίνα ΚαραβάτουΚρατερός Κατσούλης