Lifestyle|02.12.2019 10:58

Γιώργος Αμούτζας: Ποιος είναι ο Λευτέρης, ο συμπολεμιστής του Μίλτου στο Κόκκινο Ποτάμι

Newsroom

Ο γλυκομίλητος Λευτέρης στο 10ο επεισόδιο της σειράς του Open «Το Κόκκινο Ποτάμι» είναι ο «συνοδοιπόρος» του Μίλτου στο δύσκολο ταξίδι για τον πόλεμο. Ένας νεαρός γεμάτος όνειρα, που αγαπάει την πατρίδα του και πάει να πολεμήσει για τα ιδανικά του και για να κάνει περήφανους τους γονείς του. Ο Λευτέρης Καρακώστας κατάγεται από την Άμφισσα και σπούδαζε ιατρική στο Παρίσι. Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό του Μίλτου, συμπολεμιστής στις δύσκολες ώρες της μάχης. 

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο Ποτάμι: Δείτε online το 10ο επεισόδιο της υπερπαραγωγής του OPEN

Τον ρόλο του Λευτέρη ερμηνεύει ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας, τον οποίο γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Χωρισμένα Παλικάρια». Ο 22χρονος ηθοποιός αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Ίασμος και τον έχουν... βαπτίσει οι ηθοποιοί Βασίλης Διαμαντόπουλος και Πέμη Ζούνη. Τον Γιώργο επέλεξε ο Γιάννης Κακλέας για πρωταγωνιστή της παράστασης «Η μικρή μας πόλη» του Θόρντον Ουάιλντερ, στο θερινό θέατρο Λαμπέτη. Εκτός από ηθοποιός ο Γιώργος Αμούτζας, ασχολείται με τη μουσική και είναι πρωταθλητής στην ιππασία. 

T

Διαβάστε ακόμα: Κόκκινο Ποτάμι: Για άλλη μια Κυριακή στην κορυφή της τηλεθέασης

Σε μια ανάρτησή του στο Instagram ο ηθοποιός έγραψε αναφορικά με τη συνεργασία του στην σειρά του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι»: «Είναι από εκείνες τις στιγμές που οι εμπειρίες που αποκομίζεις δεν μπορούν επουδενί να συγκριθούν με οποιαδήποτε πρότερη σου γνώση. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη και πιο "πλούσιος" από ποτέ, που αποτελώ και εγώ ένα μικρό μέρος της τεράστιας αυτής παραγωγής».

T
T
T
T

Γιώργος ΑμούτζαςΚόκκινο ποτάμιOpen TV