Lifestyle|05.12.2019 16:20

Χριστίνα Σάλτη: Τα botox και οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε

Newsroom

Σε μία ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε η Χριστίνα Σάλτη, αποκαλύπτοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, καθώς και τις αλλαγές που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

«Έχω κάνει μεσοθεραπεία και botox. Δεν έχω κανέναν λόγο να μην το πω» δηλώνει στο περιοδικό «You Weekly» η ταλαντούχα τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως δεν έχει επέμβει στο σώμα της. «Σε ό,τι αφορά σε επεμβάσεις που έχουν να κάνουν με το σώμα διαφωνώ. Ξέρω πως στη λιποαναρρόφηση, για παράδειγμα, μόλις πάρεις ξανά κάποια κιλά, μπορεί να μην τα βάλεις στην κοιλιά ή στους γλουτούς, αλλά σίγουρα θα τα δεις σε άλλα σημεία στο σώμα σου».

Όπως αποκαλύπτει, για να κρατιέται σε φόρμα κάνει συστηματική γυμναστική: «Προπονούμαι κάθε μέρα για περίπου μία ώρα, αλλιώς... χάθηκα. Δεν έχω καθόλου καλό μεταβολισμό. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα δεν έχω ξεφύγει. Είμαι σταθερά 58 με 59 κιλά, δηλαδή στο φυσιολογικό μου βάρος».

Λίγο πριν την πρεμιέρα των εμφανίσεών της με τον Ηλία Βρεττό στη Θεσσαλονίκη και ενώ το ντουέτο τους «Ταξίδι Μαγικό», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία, η Χριστίνα Σάλτη εξομολογείται επίσης πως υπήρξαν περίοδοι που πέρασε δύσκολα οικονομικά.

 

«Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο, μπορεί κάποιους μήνες να έχεις δουλειά και να εμφανίζεσαι κάπου και τον άλλον μήνα να κάθεσαι στο σπίτι σου. Όλα είναι ρευστά. Θέλω να ζω με άνεση, δεν είμαι σπάταλη, ούτε υπερβολική, αλλά θέλω να πάω στο καλό εστιατόριο, να έχω πάντα το ψυγείο μου γεμάτο, να ζω μια καλή ζωή, να περνάω καλά. Πάντως, υπήρξαν διαστήματα στη ζωή μου που τα έφερνα βόλτα με δυσκολία» λέει και συνεχίζει: «υπήρχε διάστημα που δεν είχα καθόλου χρήματα στην τσέπη. Το ζόρι ήταν μεγάλο, ήταν στενόχωρο. Γενικά έχω στερηθεί, αλλά δεν έχω πεινάσει».

Χριστίνα ΣάλτηPanik Records