Η Κέλι Κλάρκσον πουλά την πολυτελή έπαυλή της
NewsroomΗ Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, Κέλι Κλάρκσον, πουλά την έπαυλή της στο Τενεσί των ΗΠΑ. Η παρουσιάστρια του «The Kelly Clarkson Show» έχει ανακοινώσει από το 2017 ότι πουλά την πολυτελή κατοικία δίπλα στη λίμνη.
Πρόσφατα, η Κέλι Κλάρκσον αποκάλυψε ότι προχωρά σε μείωση της τιμής της έπαυλης 1.858 τετραγωνικών μέτρων από 8,75 εκατ. δολάρια σε 7,5 εκατ. δολάρια. Η πολυτελής ιδιοκτησία, που βρίσκεται 40 χιλιόμετρα από το Νάσβιλ, καλύπτει έκταση κατά μήκος της λίμνης Old Hickory. Διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, οκτώ μπάνια, έχει πισίνα με θαλασσινό νερό, κινηματογραφική αίθουσα, γήπεδο για beach volley και πολύ μεγάλο playroom.
Τα μεγάλα παράθυρα σε κάθε δωμάτιο προσφέρουν εκπληκτική θέα στη λίμνη και στους κήπους σε αγγλικό στυλ. Η κατοικία χτίστηκε το 2007 και αγοράστηκε από την τραγουδίστρια το 2012.
- Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
- «Η κυβέρνηση εκβιάζεται από τα μπλόκα»: Προκλητικές δηλώσεις Σιμόπουλου για τους αγρότες
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Αύξηση ασφαλιστικών εισφορών φέρνει το 2026 – Η κρίσιμη επιλογή του Ιανουαρίου
- Ο Βαλάντης εκνευρίστηκε με τους μουσικούς του και τους «έφτυσε» επί σκηνής - Δείτε βίντεο