Lifestyle|02.12.2018 20:51

Σε χωριστούς δρόµους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαµ

Newsroom

Kάτι οι δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή Ντέιβιντ Μπέκαµ για τη «σκληρή δουλειά» που απαιτεί ο «δύσκολος» γάµος του µε τη Βικτόρια, κάτι η οµιλία της πρώην τραγουδίστριας που έδινε έµφαση στη σόλο επιτυχία της, οι φήµες ότι το «λαµπερό» ζευγάρι οδεύει προς ένα διαζύγιο δεν άργησαν να ξαναφουντώσουν.

Για πολλοστή φορά τα τελευταία 20 χρόνια που είναι παντρεµένοι οι Μπέκαµ τα ταµπλόιντ ανακινούν σενάρια επικείµενου διαζυγίου, στο οποίο οι δύο celebrities φέρεται να προχωρούν µε γοργούς ρυθµούς, αναζητώντας παράλληλα και τρόπους να µοιράσουν µια κοινή περιουσία, ύψους 1,2 δισεκατοµµυρίων δολαρίων.

Πηγή του αµερικανικού ταµπλόιντ περιοδικού «ΟΚ!» ανέφερε ότι ο λόγος για τον οποίο η 44χρονη Βικτόρια εκφώνησε οµιλία για τη γυναικεία ενδυνάµωση, χωρίς µάλιστα να κάνει σχεδόν καµία αναφορά στον σύζυγό της, όταν παρέλαβε στις ΗΠΑ το People’s Choice Fashion Icon Award στις 11 Νοεµβρίου για την προσφορά της στην ποπ κουλτούρα, ήταν η ρήξη στη σχέση τους. «Η Βικτόρια έβαλε τα κλάµατα για τα σκληρά λόγια του Ντέιβιντ και φαίνεται να την έχει εγκαταλείψει η θέληση να σώσει τον διαλυµένο γάµο τους.

Φαίνεται ότι αυτό ετοιµαζόταν εδώ και καιρό» φέρεται να είπε πηγή στο αµερικανικό περιοδικό «ΟΚ!». Μετά τα σχόλια του Μπέκαµ για τον «δύσκολο» γάµο τους, η Βικτόρια φέρεται να έκανε µια απόδραση το αµέσως επόµενο Σαββατοκύριακο για να σκεφτεί σχετικά µε το µέλλον της σχέσης τους. Μάλιστα το «ακριβό» διαζύγιο λέγεται πως είναι και ο λόγος που η ιδιοκτήτρια της µάρκας ρούχων και αξεσουάρ Victoria Beckham αρνήθηκε να συµµετάσχει στη νέα περιοδεία των Spice Girls.

T

Σύµφωνα µε το περιοδικό, το ζευγάρι φαινόταν να βρίσκεται σε κακή διάθεση κατά την οικογενειακή επίσκεψή του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, ενώ φήµες ήθελαν τους δυο τους να κοιµούνται σε διαφορετικά δωµάτια.

Η εµµονή της

Σηµειώνεται επίσης ότι η Βικτόρια, που κάνει έντονη χρήση των social media, δεν έχει δηµοσιεύσει ούτε µία κοινή τους φωτογραφία από τις 17 Σεπτεµβρίου, αν και οι δύο αστέρες έχουν στο παρελθόν διαψεύσει τις φήµες περί χωρισµού που δηµοσιεύονται κατά καιρούς στα περιοδικά. Πηγή της σκανδαλοθηρικής ιστοσελίδας Radar Online αναφέρει ότι αιτία του επικείµενου διαζυγίου είναι η εµµονή της Βικτόρια µε τον έλεγχο και τη λεπτοµέρεια αλλά και µε τις κάµερες ασφαλείας στα σπίτια τους, τις οποίες τσεκάρει συνεχώς έπειτα από µια σειρά από απόπειρες διαρρήξεων που έβαλαν στόχο τα ακίνητά τους. «Έχει εµµονή µε τον έλεγχο και ασχολείται µε την παραµικρή λεπτοµέρεια στη ζωή και την εµφάνισή της – ενώ εκείνος είναι ένας πιο χαλαρός τύπος» όπως αναφέρεται.

T
Ντέιβιντ ΜπέκαµΒικτόρια Μπέκαμ