Lifestyle|30.11.2018 18:26

Αρναούτογλου: Δεν μας χωρίζει κάτι με τον Γιώργο Λιάγκα (vid)

Newsroom

Την ώρα που έφτανε στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera FM συνάντησε η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στο Open Tv τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής, ο οποίος επέστρεψε τηλεοπτικά την περασμένη Δευτέρα με το 2Night Show, μίλησε για όλα: τον λόγο που δέχτηκε να βγει η εκπομπή του στον αέρα λίγο πριν το τέλος της πρώτης τηλεοπτικής σεζόν, τα νούμερα τηλεθέασης, την άρνηση του Γιώργου Λιάγκα να πάει ως καλεσμένος στην εκπομπή του, αλλά και τη φετινή επιτυχία στο Open του παλιού του συνεργάτη στο Mega, Νίκου Μουτσινά. 

Όσον αφορά στα δύο πρώτα επεισόδια του late night show τού δήλωσε πως «Μου άρεσε πάρα πολύ, είμαι πολύ ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα το τηλεοπτικό. Με το αποτέλεσμα της θεαματικότητας, ήξερα ακριβώς τι θα συμβεί, δεν με εξέπληξε, γιατί ήξερα τι ώρα θα προβάλλεται η εκπομπή. Όταν μπαίνεις στην τηλεοπτική αρένα τέλη Νοεμβρίου απέναντι από όλα αυτά τα μεγαθήρια που σχεδόν τελειώνουν, όταν βγαίνεις στον αέρα στις έντεκα παρά, δεν πρόκειται ποτέ να καταφέρεις κάτι αυτή την περίοδο και ουσιαστικά δεν υπάρχει και καμία συνέντευξη που να μπορέσει να χτυπήσει αυτά τα πρότζεκτ».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί ενώ ήταν προετοιμασμένος για τη δυσκολία να κάνει υψηλές τηλεθεάσεις στη συγκεκριμένη ζώνη αυτή την εποχή, είπε το ναι στο κανάλι του και δέχτηκε να βγει στον αέρα τέλη Νοέμβρη. «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να πω όχι στο κανάλι και να μην το κάνω και να εμφανιστώ το Γενάρη. Αλλά όταν το κανάλι που πληρώνεσαι έχει πρόβλημα, πρέπει να είσαι εκεί», τόνισε.

Αναφορικά με τον λόγο που δεν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας, ξεκαθάρισε πως «Αυτό είναι κάτι προσωπικό του. Του τηλεφώνησε ο Μανώλης Σκοπελίτης (σ.σ. υπεύθυνος καλεσμένων) να τον καλέσει να έρθει. Είναι πάντα ένας πολύ καλός καλεσμένος. Δεν μας χωρίζει κάτι με τον Γιώργο. Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις σε πολλά πράγματα, αλλά τον σέβομαι ιδιαίτερα».

Μιλώντας για τη διάθεσή του μέσα από την εκπομπή του να κάνει τον κόσμο να γελάσει, μίλησε και για τον Νίκο Μουτσινά και τη φετινή του σχολιαστική εκπομπή, που επίσης έχει ως σκοπό να διασκεδάσει τον τηλεθεατή. «Ο Νίκος Μουτσινάς φέτος σκίζει, να του στείλω πολλά φιλιά. Ο Νίκος είναι καταπληκτικός… έχει ακούσει κι αυτός πολλά. Έκανε το βραδινό άκουσε τα πάντα που δεν πήγε καλά, έκανε το Sunday Live, δεν πήγε καλά, άκουσε τα μύρια, ήρθε η στιγμή που έβγαλε τον εαυτό του εκεί και πηγαίνει πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι που το απολαμβάνει και εγώ βλέπω τον παλιό Νίκο που ήξερα από το το Mega».

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΚατερίνα ΚαινούργιουOpen TV