Ξανά στο νοσοκομείο ο Παύλος Χαϊκάλης: Αναβάλλεται η παράσταση που πρωταγωνιστεί (vid)
NewsroomΞανά στο νοσοκομείο βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης για την προγραμματισμένη εγχείρηση που είχε να κάνει. Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας, ο γνωστός ηθοποιός αφαίρεσε τη χολή του, αφού το συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας τον ταλαιπωρούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Για αυτό το λόγο, σήμερα και αύριο ματαιώθηκε η παράσταση «Βρε καλώς τους», όπου πρωταγωνιστεί μαζί τον Λάκη Λαζόπουλο και τη Μαρία Σολωμού στο θέατρο Μπρετάνια.
Η υπόθεση του έργου επικεντρώνεται σ' ένα Ρομά που ψάχνει ψάχνει να βρει πού μπορεί να εγκαταστήσει το τροχόσπιτο του και όλη του την οικογένεια. Ένας αριστερός εύπορος καθηγητής, που υποστηρίζει τα δικαιώματα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αφού στριμώχνεται κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού talk show, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα φιλοξενίας στην πολυτελή κατοικία του σε όποιον… Ρομά έχει ανάγκη. Μία ξεκαρδιστική κωμωδία που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τον φετινό χειμώνα.
- Πρωτοφανής αρχαίος μαζικός τάφος στην Αθήνα: 79 άνδρες βρέθηκαν αλυσοδεμένοι και στοιχισμένοι
- Στη Σίφνο το ελληνικό FBI για τη συντριβή του ελικοπτέρου - Είχε λάβει πιστοποιητικό συντήρησης 1,5 μήνα πριν την τραγωδία
- Πένθος στον Dior: Νεκροί η επικεφαλής δημοσίων σχέσεων και ο σύντροφός της μετά από τροχαίο
- «Ως Τουρκοκύπριος ένιωσα μεγάλη ντροπή»: Πρώην ευρωβουλευτής απολογείται για τις δολοφονίες Ισαάκ και Σολωμού