Lifestyle|23.06.2020 14:01

Επτά διάσημοι με δικό τους αλκοολούχο brand (pics & vids)

Newsroom

Μάθε τέχνη κι άστην, κι αν πεινάσεις πιάστην. Αυτό το μότο, αλλά από την ανάποδη ακολούθησαν οι ηθοποιοί που θα δείτε στη συνέχεια. Δεν παράτησαν δηλαδή την τέχνη της υποκριτικής, αλλά την κυνήγησαν, έβγαλαν λεφτά κι επειδή δεν πείνασαν, είπαν να κάνουν και τις επενδύσεις τους. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις στο Χόλιγουντ πότε θα τελειώσει απότομα η επιτυχία, οι περισσότεροι στήνουν τις δικές τους εταιρείες. Οι ακόλουθοι ενδιαφέρθηκαν για τον κόσμο του αλκοόλ και της απόσταξης.

Ράιαν Ρέινολντς – Τζιν

Αν ακολουθείς τον Ράιαν Ρέινολντς στο Instagram, θα δεις ότι ποστάρει κατά κόρον δύο πράγματα. Είτε trailer από ταινίες του είτε προωθητικό υλικό για το Aviation Gin. Η εταιρεία παραγωγής είναι στο Πόρτλαντ του Όρεγκον και ο Ρέινολντς βγάζει τα περισσότερα λεφτά του από εκεί.

Ντουέιν Τζόνσον – Τεκίλα

Ο The Rock είναι πάνω απ΄όλα επιχειρηματίας. Το πιο χαρακτηριστικό δείγμα του Αμερικάνου businessman που κοιτάζει το value πίσω από κάθε του κίνηση. Εκτός από την εταιρεία παραγωγής που έχει, την SevenBucks Production, πριν μόλις 2 μήνες λάνσαρε και το αλκοολούχο brand του, την τεκίλα Teremana, που σημαίνει στα χαβανέζικα «Πνεύμα της γης».

καλλιτέχνεςαλκοόλεπιχείρηση