Lifestyle|13.12.2019 11:54

Χρύσα Ρώπα: Τι είπε για την υιοθεσία της, την κατάθλιψη και τον Σάκη Μπουλά (vid)

Newsroom

Tο βράδυ της Πέμπτης (12/12), η Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και αναφέρθηκε στην υιοθεσία της, καθώς και στη μάχη της με την κατάθλιψη, μετά τον θάνατο της δίδυμης αδελφή της.

«Εκείνα τα χρόνια δεν έλεγαν την αλήθεια στα υιοθετημένα παιδιά και εγώ το έμαθα τυχαία όταν ήμουν 12 χρονών από μια γειτόνισσα. Ήταν σαν να έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα ότι έζησα μέσα σε ένα ψέμα. Γκρεμίστηκαν όλα. Είναι φυσικό όταν μαθαίνεις πως δεν είναι αλήθεια όσα πίστευες πως ήταν αλήθεια. Από τη στιγμή που έμαθα πως είμαι υιοθετημένη, χάλασε η ζωή μας. Έτσι θέλω να το λέω. Οι βιολογικοί μου γονείς ήταν συγγενείς με τους θετούς. Κόψανε την επικοινωνία για να μην μάθω εγώ την αλήθεια.

Κυρίως το είπα για να βοηθήσω τα παιδιά που μπαίνουν σε μια οικογένεια. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να πληγώσεις αυτό το παιδί που, υποτίθεται, πήρες για να καλυτερεύσεις τη ζωή του. Να του δώσεις αγάπη. Η αλήθεια είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή» αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε: «Δεν νιώθω τόσο δυνατή. Δυνατή είναι μια μάνα που χάνει το παιδί της. Πρέπει συγκριτικά έτσι να λειτουργούμε για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Να αισιοδοξούμε. Υπήρξε περίοδος που με πήρε πολύ από κάτω ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν μόνη μου ξύπνησα κάποια μέρα και είπα πως ξαναμπαίνω στον χορό. Την πρώτη φορά που βίωσα κατάθλιψη ήταν μετά τον θάνατο της αδελφής μου». 

Παράλληλα, η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στην παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά στο σίριαλ «Η οικογένεια βλάπτει». «Είναι σαν να μην έφυγε. Στο σίριαλ του Mega γνωριστήκαμε καλά, εκεί ανταλλάξαμε διάφορες ιστορίες και κομμάτια από τη ζωή μας. Τον εκτίμησα πάρα πολύ γιατί είχα τον χρόνο να τον μάθω. Ένας εξαιρετικός ηθοποιός, εξαιρετικός τραγουδιστής, πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος. Πάρα πολύ απλός σε συμπεριφορές, σε χαρακτήρα, σε συναισθήματα. Άμεσος άνθρωπος. Με στεναχωρούσε πολύ που κάπνιζε πολύ. Τον νοιαζόμουν πολύ. Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας είχα γίνει και ενοχλητική. Σαν μαμά» είπε συγκινημένη. 

ANT1Χρύσα ΡώπαThe 2night show