Lifestyle|13.12.2019 18:03

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο «TV Έθνος»: To «Χ Factor» δεν ανοίγει πόρτες μόνο στον νικητή

Newsroom

Ο Γιώργος Θεοφάνους μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του «Χ Factor» στο Open μιλά για το τάλεντ σόου, τους διαγωνιζόμενους και την καριέρα τους μετά το τέλος του πρότζεκτ ενώ κάνει και μια ενδιαφέρουσα αναδρομή στην καλλιτεχνική του πορεία.

Το Κόκκινο Ποτάμι: Ο Θέμης γίνεται πατέρας, οι διώξεις εναντίον των Ελλήνων συνεχίζονται.

Συνεντεύξεις: Η Μέγκι Ντρίο της πρωινής παρέας του «Ευτυχείτε» στο Open και ο γνωστός fashion editor Μιχάλης Πάντος ρίχνουν τα βέλη τους στο GNTM. Ακόμη: To προφίλ και τα δυνατά αλλά και αδύναμα σημεία της τελικής πεντάδας των φιναλίστ του ριάλιτι μόδας.

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή του «My style Rocks» με παρουσιάστρια της Κατερίνα Στικούδη και τα ονόματα έκπληξη στην κριτική επιτροπή του νέου κύκλου του ριάλιτι μόδας.

Τάσος Τρύφωνος: Εξηγεί γιατί δεν θα… φτάσουν ποτέ τα Χριστούγεννα στον «Αδύναμο Κρίκο».

Φωτορεπορτάζ: Οι λαμπερές φωταγωγήσεις των Χριστουγεννιάτικων δέντρων, οι πρεμιέρες της εβδομάδας αλλά και ζευγάρια σε βραδινές εξόδους.

Στην ενότητα Life συνταγές για τις σαλάτες στο γιορτινό τραπέζι, οι τάσεις στην διακόσμηση και χειροποίητα στολίδια από τα χέρια των παιδιών. Μαζί οι αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από τη Βίκη Παγιατάκη.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής την 15η Δεκεμβρίου 2019.

Γιώργος ΘεοφάνουςTV ΈθνοςX Factor