Lifestyle|01.12.2018 14:38

Η Κύπρος πάει Eurovision με... Τζένιφερ Λόπεζ

Newsroom

Την περασμένη Πέμπτη (29/11), η Κυπριακή Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έκανε μία ανάρτηση στα social media για τη συμμετοχή της Κύπρου στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αφήνοντας αρκετά ερωτηματικά. 

Στο πρώτο quiz, το ΡΙΚ προχώρησε στην αποκάλυψη του δημιουργού και ενός μέλους της συνθετικής ομάδας του τραγουδιού, το οποίο θα αποτελέσει τη συμμετοχή της Κύπρου στο Τελ Αβίβ. Πιο συγκεκριμένα, στο quiz που απευθυνόταν προς τους χρήστες του διαδικτύου, το ΡΙΚ καλούσε να μαντέψουν ποια η σύνδεση του τραγουδιού της Τζένιφερ Λόπεζ και του Pitbull «On the floor» με την Κυπριακή συμμετοχή της Eurovision 2019. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος το πρωί της Παρασκευής μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου» ανέφερε ότι: «το ΡΙΚ έχει έρθει σε επαφή με τον διάσημο παραγωγό Red One, ο οποίος βρίσκεται πίσω από την επιτυχία της Τζένιφερ Λόπεζ, On the Floor, αλλά και άλλες επιτυχίες, όπως το Paparazzi της Lady Gaga. Ανάμεσα στα τρία τραγούδια που θα επιλέξουν θα βρίσκεται και ένα τραγούδι του συγκεκριμένου παραγωγού. Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν θα έχει έθνικ στοιχεία, αλλά θα είναι σε dance και pop ρυθμούς».

ΚύπροςEurovisionΡΙΚ