Lifestyle|16.12.2019 12:44

Ταμάρα Εκλεστοουν: Ληστές «έγδυσαν» σε 50 λεπτά την έπαυλή της στο Kensington

Newsroom

Σε σοκ βρίσκεται η 35χρονη κόρη του εκατομμυριούχου πρώην ιδιοκτήτη της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, μετά τη ληστεία μαμούθ στην κατοικία της στο Λονδίνο. Η Ταμάρα έφυγε για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της δίχως να φανταστεί ότι η πολυτελής της έπαυλη βρισκόταν στον στόχο συμμορίας ληστών. Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun πολύτιμα κοσμήματα αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών «έκαναν φτερά» από το σπίτι της εκατομμυριούχου Ταμάρα Έκλεστοουν μέσα σε μόλις 50 λεπτά.

Η υπερπολυτελής κατοικία της Ταμάρα, στην οποία ζει με τον σύζυγό της Jay Rutland και τη μικρή της κόρη, βρίσκεται σε έναν από τους πιο καλά φυλασσόμενους δρόμους του Λονδίνου, στο Κένσινγκτον, και η ίδια αισθανόταν πάντα ασφαλής λόγω της 24ωρης φύλαξης της περιοχής. Η Ταμάρα και οι διάσημοι γείτονές της, σίγουρα δεν θα πίστευαν ποτέ ότι ληστές θα κατάφερναν να κοροϊδέψουν τους φύλακες και να φύγουν με μια ολόκληρη περιουσία σε μόλις 50 λεπτά.

T

Στην οδό Kensington Palace Gardens, η οποία αποκαλείται χαρακτηριστικά «Billionaire Row», μένουν επίσης ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο σουλτάνος του Μπρουνέι και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Κίνας, Γουάνγκ Τζιανλίν. Η μέση αξία κατοικίας είναι 33 εκατομμύρια λίρες. 

Πώς έγινε η ληστεία - Σε 50 λεπτά είχαν πάρει κοσμήματα αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών

Τρεις ληστές φέρεται να μπήκαν σαν... κύριοι μέσα στην πολυτελή έπαυλη των 57 δωματίων και χωρίς καθυστέρηση κατευθύνθηκαν στα χρηματοκιβώτια. Αφού κατάφεραν να τα ανοίξουν, οι ληστές εντοπίστηκαν από φύλακα της κατοικίας, αλλά είχαν ήδη προλάβει να αρπάξουν δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι Cartier αξίας 80.000 λιρών, που ήταν γαμήλιο δώρο.

T

Σύμφωνα με την πηγή, η ληστεία είχε διάρκεια μόλις 50 λεπτά και στη συνέχεια, οι εισβολείς έσπασαν ένα παράθυρο και διέφυγαν από εκεί. Μια πηγή δήλωσε στην The Sun: «Αυτή είναι η πιο σοκαριστική διάρρηξη επειδή έγινε ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα σπίτια του Λονδίνου, σε έναν από τους πιο ασφαλείς δρόμους του Λονδίνου. Εκτιμάται ότι έχουν κλαπεί κοσμήματα αξίας 50 εκατομμυρίων λιρών από τα χρηματοκιβώτια της Ταμάρα και του συζύγου της Τζέι». Οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια σύλληψη, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Ταμάρα ΈκλεστοουνληστείαFormula 1Λονδίνο