Lifestyle|17.12.2019 13:10

Ρούλα Κορομηλά: Ο Λιάγκας πρέπει να συμμαζευτεί λίγο - Με τη Μενεγάκη δεν υπήρξε ποτέ κόντρα

Newsroom

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας. Με όσα είπε συγκίνησε, γοήτευσε, αλλά και προβλημάτισε το τηλεοπτικό κοινό, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και χαρακτηρισμούς. Η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον του Γιώργου Λιάγκα τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει «να συμμαζευτεί λίγο» και «κάποιοι πρέπει να τον βάλουν στη θέση του».

«Ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεφύγει από τα όριά του. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο, ενώ είναι έξυπνος και έμπειρος παρουσιαστής, κάνει κάποια πράγματα που δεν του ταιριάζουν κιόλας, γιατί είναι και πατέρας. Εγώ δεν συγχωρώ στον Γιώργο κάποια σχόλια που γίνονται στο πάνελ που αφορούν αν θέλεις συνειδήσεις, αξιοπρέπειες, κάποιους ανθρώπους που έχουν παραπάνω κιλά. 

Ο σχολιασμός που έκανε για τον τύπο και τη φοιτήτρια δεν μου άρεσε καθόλου. Κλείνουν οι πόρτες στα σπίτια και κάποιοι άνθρωποι έχουν σοβαρά προβλήματα. Περιμένουν από εμάς τους παρουσιαστές πώς θα χειριστούμε κάποια πράγματα για να πάρουν μια ελπίδα, ένα φως. Αν εμείς γελάμε, λοιδορούμε και χαζολογάμε, αυτό δεν είναι σωστό, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν θα πρέπει να συμβαίνει. Έχω άδικο; Είναι ωραίο το φαινόμενο αυτό;

Τώρα περιμένει ο Γιώργος Λιάγκας να με σχολιάσει; Με σχολιάζει από την αρχή. Βγαίνει και λέει διάφορα πράγματα. Εμένα δεν με νοιάζει που με σχολιάζει γιατί εγώ μπορώ να του απαντήσω και να τον βάλω στη θέση του. Κάποιοι άλλοι, όμως, πρέπει να κάνουν αυτή τη δουλειά ώστε να καταλάβει ότι παρουσιαστής δεν είναι αυτό που κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Μπορεί να κάνει και άλλα πράγματα πολύ καλύτερα. Δεν τον ακυρώνουμε ως παρουσιαστή, του λέμε να συμμαζευτεί λίγο. Ο κάθε ένας παρουσιαστής εξαρτάται πώς θέλει να τον γράψει η τηλεοπτική ιστορία. Είναι στο χέρι του» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Με την Ελένη Μενεγάκη δεν υπήρξε ποτέ κόντρα

Παράλληλα, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε και για τη φημολογουμένη κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη. «Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα, καμία σχέση. Εγώ την Ελένη την ξέρω πριν γίνει γνωστή. Τα εξώφυλλα εξυπηρετούσαν κάποιους σκοπούς, δεν εξυπηρετούσαν εμάς τις δύο. Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι τυχαίο ότι εδώ και 25 χρόνια έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια. Δεν έχω καμία απολύτως κόντρα, διαμάχη και αντιπαλότητα με την Ελένη».

Ελένη ΜενεγάκηΓιώργος ΛιάγκαςΡούλα Κορομηλά