Η Μαριάννα Γουλανδρή μας δείχνει το σπίτι της (pic)
NewsroomΠριν από δύο χρόνια περίπου, ο Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουλανδρή παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο στην Αγία Σοφία του Λονδίνου. Το ζευγάρι είχε ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο κάποιους μήνες πριν σε δημαρχείο του Λονδίνου, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ οι αρραβώνες είχαν λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι.
Την άνοιξη απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι, ενώ λίγους μήνες αργότερα το βάπτισαν στο κτήμα Λαιμού που βρίσκεται στις Σπέτσες.
Η ταλαντούχα σχεδιάστρια κοσμημάτων και μέλος της πανίσχυρης οικογένειας Βαρδινογιάννη δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram που απεικονίζει την ίδια να κάθεται στον καναπέ του σαλονιού της και να ποζάρει στον φακό.
Η μελαχρινή γυναίκα που κοσμεί τον τοίχο είναι η μητέρα της, Χριστιάννα Βαρδινογιάννη.
- Η σαρωτική εμφάνιση του Akyla στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Δείτε βίντεο
- Κρήτη: Νέο βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του 21χρονου πριν την εν ψυχρώ δολοφονία του
- Ανείπωτη θλίψη στο ΝΒΑ: Πέθανε στα 29 του ο Μπράντον Κλαρκ
- Συνθήματα κατά του Ισραήλ στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2026 - Συνελήφθη διαδηλωτής μέσα στην αρένα